Antena Meniu Search
x

Ianuarie, luna călătoriilor ieftine. Biletele de avion pot costa şi 10 euro

Luna aceasta este cea mai bună perioadă să vă cumpărați bilete de avion. Cu doar 10 euro puteți să zburați până la Viena sau în Italia. Iar dacă vreți să scăpați de ger, puteți da o fugă în Dubai.

Vezi și

Luna aceasta este cea mai bună perioadă să vă cumpărați bilete de avion. Cu doar 10 euro puteți să zburați până la Viena sau în Italia. Iar dacă vreți să scăpați de ger, puteți da o fugă în Dubai.

Dacă ne hotărâm luna aceasta să mergem în vacanţă, cu siguranță economisim bani. Este momentul potrivit pentru cei care şi-au propus ca în 2019 să călătorească mai mult. 

În luna ianuarie, cele mai multe companii aeriene au anunțat reduceri generoase. O companie low cost scoate la vânzare bilete pe ruta București-Viena la 10 euro. Tot atât costă şi un drum în Bologna, Italia. Dar se găsesc și bilete din București la Timișoara cu puțin peste 8 euro. Și în Madrid putem să ajunge cu... 23 de euro. Reduceri oferă şi companiile de linie. Important e să aveţi bagajul pregătit. 

Pentru două drumuri, Bucureşti-Roma şi Roma-Bucureşti, cu plecare săptămâna viitoare, românii găsesc la o altă companie low cost oferte cu 26 de euro. O călătorie în Amman costă 30 de euro.

Românii pot descopere cel mai mare oraş din Emirate, Dubai, la doar 128 de euro.  

Specialiștii ne sfătuiesc, însă, să ținem cont de câteva lucruri. 

MARIAN MIHAIL, avocat: Atunci cand gasim un bilet foarte ieftin catre o destinatie noua este bine sa verificam cu exactitate si aeroportul pe care aterizam, posibil ca destinatia sa fie marchetata ca Paris sau Londra, dar in realitatea sa ajungem si la 100 de km departe de oras si atunci diferenta dintre acel bilet ieftin sa o dam pe un transfer.

Și în privința bagajelor trebuie să fim mai atenți. 

De cele mai multe ori, preturile nu includ bagaje de cala, fiind din ce in ce mai multe companii de linie care percep taxe suplimentare.

Anul trecut, mai mult de 10 milioane de pasageri au avut parte, la nivel global, de zboruri întârziate, anulate și supra-rezervate, conform unui studiu realizat de o companie de profil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri economice » Ianuarie, luna călătoriilor ieftine. Biletele de avion pot costa şi 10 euro