Antena Meniu Search
x

IKEA face un anunț important! Când se dechide AL DOILEA magazin din Capitală

Producătorul suedez IKEA a anunțat că a obținut autorizația de construire pentru cel de-al doilea magazin din Capitală. 

Producătorul suedez IKEA a anunțat că a obținut autorizația de construire pentru cel de-al doilea magazin din Capitală. 

IKEA a finalizat procesul de autorizare înainte de a începe construcția magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, București. Marți, Primăria Sectorului 3 a eliberat autorizația de construire pentru cel de-al doilea magazin din București.

Cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est

Cel de-al doilea magazin din Capitală al producătorului Ikea va avea o suprafaţă construibilă de aproximativ 37.000 mp și va fi cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est la data deschiderii.

Pe acelaşi subiect
IKEA anunta cand deschide al doilea magazin din Capitală

„Ne bucurăm să anunţăm că am obţinut autorizaţia de construire a celui de-al doilea magazin din România şi că vom începe lucrările pentru noul magazin în curând. Dorim să le mulţumim reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3 şi Primăriei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu şi colaborarea excelentă. Pentru că am obţinut deja Autorizaţia de Construire pentru amenajare şi sistematizare teren şi împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului şi împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

În ianuarie 2017, grupul Ikea anunța că Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru magazinul de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aprobat de catre Primaria Generala a Capitalei, iar deschiderea ar trebui să aibă loc la finalul anului 2018.

300 de locuri de muncă la noul magazin IKEA

Aflat în partea de est a Bucureștiului, cel de-al doilea magazin IKEA din România va fi construit pe pilon și va contribui la crearea a 300 de locuri de munca, in urma unei investiții de 80 de milioane de euro - reprezentand valoarea cumulată a terenului și a constructiei.

IKEA anunta cand deschide al doilea magazin din Capitală

La noul magazin vor exista și stații de încărcare pentru mașini electrice.

IKEA a anunțat că își dorește să ajungă la un număr de nouă magazine în țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » IKEA face un anunț important! Când se dechide AL DOILEA magazin din Capitală