Antena Meniu Search
x

Video Incendiu în Sectorul 1, trei case cuprinse de flăcări: Oamenii au privit neputincioşi cum agoniseala de-o viaţă li se face scrum: "Să te trezeşti că iei foc aşa"

Clipe de panică în Sectorul 1 al Capitalei. Trei case au fost cuprinse de flăcări uriaşe, după ce cineva ar fi aruncat o ţigară aprinsă în apropierea uneia dintre locuinţe. În total au ars aproximativ 400 de metri pătraţi. Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii să stingă vâlvătaia. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 26.07.2023, 09:15

Vezi și

Alarma s-a dat azi noapte în jurul orei 02.00, când flăcări uriaşe au cuprins una din cele trei case. Oamenii au ieşit speriaţi din case doar cu ce aveau pe ei, chiar dacă au încercat din răsputeri să mai salveze din bunuri.  

Vecin: A fost o bubuitură. Noi avem un bichon care a început să latre şi am ieşit afară.

Vecin:  Am auzit ţipând, au venit nişte fete şi au strigat. A ieşit nevasta mea prima şi după am ieşit şi noi. 

Vecin: A bubuit şi o butelie, dar nu ştiu la cine. S-a auzit. 

Pe acelaşi subiect

Vecin:  Eram în pat, dormeam şi dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi am ieşit şi m-am uitat în spate şi începuse să ardă. 

În doar câteva clipe, prima casă s-a făcută scrum

Coşmarul nu s-a oprit aici. În scurt timp vâlvătaia s-a extins şi la alte două locuinţe vecine. 

Vecin: De la o ţigară sau aşa. Si s-a extins la fata asta al cărei soţ a decedat şi atunci s-a extins încoace la Marian, la vecinu.

Reporter: Aţi auzit bubuitura?

Vecin: Da, o bubuitură. Noroc că am avut extinctoare, că altfel luam şi noi foc. 

Vecin: Nu ne-a afectat pe noi, dar s-a urcat fiul meu pe casă, am avut extinctoare şi a dat pe pomi că luau pomii foc şi ne afecta şi pe noi. 

Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi

Oamenii au privit neputincioşi cum munca lor de-o viaţă se face una cu pământul. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă, însă incendiul a fost atâr de puternic, încât după mai bine de două ore, salvatorii încă se chinuie să stingă ultimele focare.  

Vecin: În 5 minute, la 4 case s-a extins focul.

Reporter: V-aţi speriat?

Vecin: Pai cum să nu ne speriem, domnişoară, suntem oameni, nu?  E munca de o viaţă. Să te trezeşti că iei foc aşa. Normal că ne speriem.

Vecin: Suntem lipiţi unii de alţii şi ferească dumnezeu, dacă se întindea încoace ardeam rău de tot. 

Încă nu se ştie cu exactitate de la ce a pornit vâlvătaia, însă oamenii legii cercetează acum zona pentru afla cauza. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Incendiu în Sectorul 1, trei case cuprinse de flăcări: Oamenii au privit neputincioşi cum agoniseala de-o viaţă li se face scrum: "Să te trezeşti că iei foc aşa"