Antena Meniu Search
x

Video "Licuricii" au luminat străzile Timișoarei. De la mare la mic, localnicii au ieșit la alergat după apusul soarelui cu lanterne și jucării luminoase

O nouă tură a licuricilor a luminat străzile din Timişoara. Sute de adulţi, copii şi chiar şi câinii din dotare au ieşit la alergat, după apusul soarelui, dotaţi cu lanterne sau alte dispozitive luminoase. La cursa de doi kilometri şi jumătate s-au înscris şi taţi cu copii pe umăr.

de Redactia Observator

la 06.08.2022, 10:46

Vezi și

Singura condiţie de participare la cursă a fost, binenţeles, înscrierea. Şi deţinerea unei lumini frontale sau a unei lanterne, care să rămână aprinse permanent pe traseul de alergare. Unii, însă, au vrut să fie cât mai luminoşi. 

Băiețel: Pentru prima dată. M-am echipat aşa, am fost pregătit, am mai fost în pădure, m-am antrenat.

De fapt, majoritatea celor înscrişi au avut parte de o încălzire înainte de start. Un sfert de oră a durat încălzirea, un antrenament de care s-au bucurat mai ales copii. De la linia de start au plecat în jur de 300 de concurenţi. 

S-a alergat o jumătate de oră, sau mai mult, după puteri, participanții fiind invitați să lumineze în alergare și monumentele istorice din cartierul Fabric. 

Băiețel: M-am prefăcut cu tata cu baghetele noastre magice că vrăjim lumea şi că, de, ne luptăm pe acolo. 

Tată: A fost uşor, frumos, interesant, prima experienţă. Recomandăm şi altora! 

Olimpiu Porumb, organizator: Am avut un traseu de 2,5 km, foarte accesibil, prin parcurile Timişoarei, pe malul Begăi. 

Organizatorii speră ca şi în anii următori să continue tradiţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » "Licuricii" au luminat străzile Timișoarei. De la mare la mic, localnicii au ieșit la alergat după apusul soarelui cu lanterne și jucării luminoase