Antena Meniu Search
x

Video Mai puţini bani la factură, mai multe haine pe noi. Pijamale flauşate şi papuci cu blană, soluţia românilor pentru a scăpa de facturile uriaşe la căldură

Cine nu are cum sa schimbe sursa de energie face cumpărături strategice: pijamale flauşate, bluze groase din  bumbac, papuci de blană, dar şi pături şi pilote. Vânzările au crescut semnificativ faţă de anul trecut. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 10.10.2022, 19:53

Vezi și

Vine iarna, mai punem o haină pe noi. E soluţia pe care o iau în calcul tot mai mulţi români, în perspectiva unor facturi uriaşe la căldură. Doamna Mariana a început deja să ia magazinele la rând şi caută articole vestimentare cât mai călduroase. 

Mariana: Eu momentan caut pulovere, hăinuţe. Pentru casă mai luăm papucei de interior, halate de baie mai groase din bumbac. Din lână, din bumbac. Se lipesc de corp şi ţin căldură. Am cumpărat şi pentru copii hăinuţe 

Blana, bumbacul, pijamalele flauşate, şosetele groase şi bluzele cât mai călduroase sunt cap de listă la cumpărături. 

Român: Pentru interior caut turtleneck sau helancă cum i se mai zice. Nu te imbraci în maiou iarna în casă sau poţi să ai un maiou pe sub. 

Pe acelaşi subiect

Ana Ciorap, proprietar magazin de haine: Avem o bluză polar la un cost de 29 de lei care se potriveşte perfct pentru zilele friguroase din casă. Şi aici avem o vestă de bărbat la 35 de lei. 

Preferă caşmirul, lâna, mohairul. Materiale de calitate, durabile. Anul acesta, comparativ cu anul trecut, ne-am dublat vânzările. 

De frica facturilor, românii cumpără haine groase

Ca să nu dârdâie de frig în case, oamenii îşi fac stoc de pături şi pilote. 

Client: Normal. Aşa suntem învăţaţi. Să punem o haină pe noi în plus şi o pătură. Foarte greu. Facturile mari, pensiile sunt mici. Nu avem încotro. Trebuie să ne conformăm la ceea ce este, dar bine nu este. 

Mihaela, reprezentant magazin de profil: Această pătură este foarte pufoasă şi călduroasă de altfel. Avem nevoie. S-a scumpit curentul şi toate facturile pentru iarna aceasta. Au crescut vânzările. Se caută foarte mult pilotele din puf şi pană de gâscă. Şi pernele. 

Preţul unei pilote este în medie 300 de lei. O pătură pufoasă se vinde cu peste 100 de lei, în funcţie de dimensiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Mai puţini bani la factură, mai multe haine pe noi. Pijamale flauşate şi papuci cu blană, soluţia românilor pentru a scăpa de facturile uriaşe la căldură