Antena Meniu Search
x

Noaptea albă la Marea Neagră, de Revelion. Turiştii plătesc şi 4.000 de lei de persoană

Noaptea dintre ani va fi albă, la Marea Neagră. Noul val de turişti se pregăteşte să ajungă pe litoral. Hotelurile au pregătit pachete cu şedinţe de răsfăț la SPA, dar şi bunătăţi pregătite de chefi străini. Revelionul cu vedere la mare poate ajunge şi la 4.000 de lei de persoană.

Vezi și

Noaptea dintre ani va fi albă, la Marea Neagră. Noul val de turişti se pregăteşte să ajungă pe litoral. Hotelurile au pregătit pachete cu şedinţe de răsfăț la SPA, dar şi bunătăţi pregătite de chefi străini. Revelionul cu vedere la mare poate ajunge şi la 4.000 de lei de persoană. Iar rezervările au fost făcute din vară.

Iarna e ca... vara la un hotel de patru stele aflat pe faleză chiar în centrul staţiunii Mamaia. Toate camerele sunt rezervate, iar angajaţii nu-şi văd capul de treabă. Chiar dacă nisipul e îngheţat, iar soarele nu dogoreşte, sute de oameni sunt aşteptaţi să se cazeze mâine. 

Au plătit între 2.600 şi 4.000 de lei de persoană. În aceşti au asigurate micul dejun şi cina, dar şi răsfăţ nelimitat la piscină sau spa.

În timp ce doamnele se răsfaţă cu o împachetare în ciocolată, dar şi cu un masaj facial oriental, domnii se pot bucura de un masaj de relaxare .

Şi, cel mai important, nu vor duce grija copiilor. Trebuie să se preocupe doar cu ce să se îmbrace la petrecerile tematice.

Opţiuni există şi cu bani mai puţini, tot la patru stele. Cum ar fi acest apartament cu două dormitoare, o baie generoasă şi bucătărie. 

Pentru dimineţi cu marea la fereastră, în acest hotel de 4 stele din staţiunea Mamaia, o noapte de cazare în această perioadă costă 220 de lei, iar în tarif este inclus şi micul dejun.

Cine nu are cina festivă asigurată la hotel, nu trebuie să dispere. O poate rezerva tot în staţiune. 

La acest restaurant, a fost angajat un bucătar italian. Chef Luc Berardo a pregătit paste cu sos de trufe, risotto cu langustine şi paste cu caviar şi somon, flambat în vodkă.

Anul acesta, vacanţă de Revelion aduce la malul mării peste 1500 de turiști, cu 500 mai mult decât au fost de Crăciun pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Noaptea albă la Marea Neagră, de Revelion. Turiştii plătesc şi 4.000 de lei de persoană