Antena Meniu Search
x

Emoții mari pentru absolvenţii Colegiului Militar de Marină din Constanţa, la absolvire: "Îmi tremurau picioarele"

Au fost emoţii mari pentru absolvenţii Colegiului Militar de Marină din Constanţa. Tinerii au luat parte la ultimul apel din viaţa de elevi. Alături de ei au fost şi familiile care au împărtăşit şi bucuria, şi emoţiile. Pentru elevii colegiului urmează acum Bacalaureatul şi apoi, pentru cei care vor obţine rezultate bune, admiterea la Academia Navală.

Vezi și

Îmbrăcaţi în uniforme albe de paradă, absolvenţii au defilat în faţa părinţilor şi a camarazilor aflaţi în Portul Militar. 

Elev: Am avut emoţii, când am primit premiul îmi tremurau picioarele, am rezistat până la urmă, am înfrânt şi emoţiile.

Elev: Au fost nişte ani foarte frumoşi şi, sincer, dacă aş putea să dau timpul înapoi, chiar aş alege să vin din nou aici la liceul acesta.

Au fost ani grei, au legat prietenii pe viaţă, iar acum toţi vor merge către o carieră militară

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce ai ales această carieră?

Elev: Am ales-o pentru că armata reprezintă în ziua de astăzi o instituţie serioasă care ne ajută să ne descoperim pe noi înşine şi ne formează ca şi caractere umane. 

Elevă: Mi se pare cea mai frumoasă carieră şi e o carieră de viitor faţă de multe altele din ziua de azi. 

Claudiu este şef de promoţie. Ambiţia, perseverenţa si susţinerea părinţilor au fost cheia cheia succesului său.

Claudiu Cojocăraşu, absolvent al Colegiului Militar de Marină: Sunt mândru că am reuşit să termin acest liceu de mare prestigiu. Acolo nu se aştepta nimeni să ajung cineva la un liceu militar, acolo la mine în comună. Şi, da, chiar să fie cel mai bun, să fie primul.

Gabriel Tănase, comandor: Generaţiile care vin considerăm că trebuie să fie din ce în ce mai bine pregătite. Facem cu ei aşa cum am prezentat să facem performanţă, să reuşim să-i aducem la un alt standard de pregătire. 

Pentru tinerii absolvenţi ai Colegiului Militar de Marină din Constanţa urmează examenul maturităţii. Cei care vor să devină ofiţeri vor urma, în continuare, cursurile Academiei Navale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Emoții mari pentru absolvenţii Colegiului Militar de Marină din Constanţa, la absolvire: "Îmi tremurau picioarele"