Antena Meniu Search
x

5 motive pentru a alege un tratament de albire a dinților profesionist

Periajul dinților de două ori pe zi și vizitarea medicului dentist în mod regulat pentru detartraj și air flow reprezintă modalități excelente de prevenire a colorării dinților. Cu toate acestea, pașii aceștia nu sunt suficienți pentru a obține zâmbetul strălucitor, alb pe care ți-l dorești.

- pexels.com

Periajul dinților de două ori pe zi și vizitarea medicului dentist în mod regulat pentru detartraj și air flow reprezintă modalități excelente de prevenire a colorării dinților. Cu toate acestea, pașii aceștia nu sunt suficienți pentru a obține zâmbetul strălucitor, alb pe care ți-l dorești atât de tare.

Beneficiile de a avea dinți albi sunt certe, încredere în sine, bucuria unui zâmbet larg. Cercetările au arătat că doar un simplu zâmbet îți poate îmbunătăți starea de spirit, contribuie la eliminarea stresului, dar are și avantajul că este transmisibil. Și celuilalt îi vine să zâmbească atunci când te vede pe tine.

Astăzi, datorită tehnologiei avansate din cabinetele stomatologice, un tratament de albire a dinților este o metodă simplă și rapidă pentru a obține rezultatul dorit.

Mai jos sunt 5 motive pentru care să alegi albirea dinților în cadrul unui cabinet dentar profesionist.

1. Siguranța tratamentului

Foarte posibil ai auzit o prietenă care ți-a povestit cu entuziasm de kitul de albire al dinților pe care l-a comandat online. Este cert că există o mulțime de opțiuni disponibile atunci când vine vorba de albirea dinților.

A opta pentru un tratament de albire a dinților într-o clinică stomatologică înseamnă să te lași pe mâna specialiștilor și să ai toată siguranța că este o procedură corectă și eficientă. O albire dentară efectuată la clinică se adaptează nevoilor fiecarui pacient în parte, folosindu-se ultimele tehnologii în domeniu.

Așadar, dacă aveai vreo reticență, află că mergi la sigur!

2. Rezultate rapide, sfaturi și consiliere

A alege să faci albirea dentară într-o clinică stomatologică, înseamnă să te bucuri inclusiv de mai mult decât o discuție cu specialistul. Acesta îți va semnala factorii care au produs petele, dar îți va oferi și sfaturi despre cum să îți menții dinții albi cât mai mult timp. Medicul îți va vorbi despre igiena orală, despre ce restricții alimentare ai după procedura de albire, deci un proces de consiliere.

 Mai mult decât atât, rezultatul va fi vizibil imediat. Într-o lume a vitezei, când ai nevoie ca lucrurile să se întâmple atunci când ai nevoie de ele, rezultatul albirii dentare se vede doar după o oră. Prin urmare, zâmbește cu încredere la evenimentul la care participi mâine.

3. Tratament de durată

Rezultatul unui tratament de albire a dinților poate dura până la trei ani. Desigur, în funcție de fiecare pacient, acest lucru variază, dacă pacientul fumează sau nu, dacă consumă băuturi care pot colora dinții (mai multe căni de cafea sau ceai negru într-o zi), de igiena orală.

Discută toate aceste aspecte împreună cu medicul înainte de a începe tratamentul de albire.

4. Tehnologie avansată

Totul în jurul nostru evoluează. Nu mai folosești același model de smartphone pe care îl aveai acum trei ani. Nici industria medicală nu rămâne pe loc. Ai văzut ca aparatele dentare au devenit mult mai puțin vizibile, se pune accent pe materialele transparente.

Astăzi, albirea dentară cu laser este foarte populară, la fel și cea cu ajutorul luminii polarizate. Procedura durează o oră, maxim două, astfel că este ideală în zilele noastre când timpul liber este tot mai prețios și mai greu de găsit.

5. Zâmbet cu încredere

Cu siguranță nu vrei să fii reticent în a zâmbi, în a te exprima în preajma celorlalți. Încrderea în propria persoană pleacă și de la o dantură frumoasă, așadar nu galbenă, pătată, ci o dantură albă.

Oferă-ți acest beneficiu, acela de a împărtăși zâmbete, de a te simți confortabil în propria piele.

Albirea dinților este o procedură simplă, rapidă, însă cu beneficii uriașe pentru viața ta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » 5 motive pentru a alege un tratament de albire a dinților profesionist