Antena Meniu Search
x

Video Reduceri de 70% la oferte de vacanță, românii sunt sceptici din cauza pandemiei

Prima etapă a programului early booking înregistrează o scădere de peste 30 de procente faţă de anul trecut. Vacanţele se vând greu, deşi hotelierii vin cu oferte diversificate şi reduceri de până la 70 la sută.

de Redactia Observator

la 12.01.2021, 08:58

Vezi și
  • Românii sunt sceptici, iar cele mai multe sejururi se cumpără cu o asigurare: oamenii îşi vor primii banii înapoi dacă se îmbolnăvesc de Covid

În miez de iarnă, gândul ne zboară la vacanţa de vară, iar acum este momentul cel mai potrivit pentru a cumpăra un sejur la preţuri avantajoase. În sudul litoralului, ofertele sunt atractive.

Mihaela Surin, manager complex 4 stele: Avem o campanie de înscrieri timpurii care este activă, ceea ce înseamnă că turiştii se pot bucura de discounturi substanţiale 70 la sută pe capetele de sezon, 50 la sută în sezon, astfel încât vor avea un pachet pentru doi adulţi cu toate serviciile incluse, la un preţ de aproximativ 600 de euro pentru un sejur de 5 nopţi.

La hotelurile din staţiunea Mamaia pachetele sunt cu 30 la sută mai ieftine dacă plătiţi un sfert din valoarea vacanţei până la sfârşitul acestei luni. Pentru cei care se hotărăsc mai greu, până pe 31 martie încă beneficiază de reduceri de până la 20 la sută.

Oferte speciale pentru turiști, în plină pandemie

Ionuţ Nedea, proprietar agenție de turism: Turiştii preferă hotelurile de 4 şi 5 stele în perioada asta pentru că pot beneficia de discounturi mai mari, unde caută în special ofertele all inclusive.

Managerii hotelurilor încearcă să gândească pachete diversificate cu care sa îi atragă pe clienţi. Chiar şi aşa, nimeni nu se aşteaptă la un sezon nou optimisit după o vară dezastruoasă.

Dragoș Răducan, vicepreședinte FPTR: Pentru prima tranşă de înscrieri timpurii care s-a încheiat la 31 decembrie 2020, valoarea înscrierilor este cu 32 la sută mai mică faţă de anul trecut.

Deocamdată, restaurantele rămân închise la interior pe litoral, după ce rata de infectare a sărit, din nou, de valoarea de 3 la mia de locuitori. Deşi proprietarii aveau speranţe să-şi poată deschide unităţile măcar la 30 la sută din capacitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Reduceri de 70% la oferte de vacanță, românii sunt sceptici din cauza pandemiei