Antena Meniu Search
x

Video O fabrică din România se pregăteşte de zor să bucure zeci de mii de copii, de Crăciun. "Lucrăm la foc continuu"

Moş Crăciun are ajutoare de ispravă în inima Harghitei. "Spiriduşii" de la o fabrică de jucării trudesc zilele acestea pentru toţi copiii cuminţi. De la fabrica de păpuşi de pluş din Cristuru Secuiesc, vor ajunge sub pomul de Crăciun peste 400 de modele de jucării. 

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 20:23

Vezi și

E zarvă mare în fabrica secretă a lui Moş Crăciun din Cristuru Secuiesc. 100 de angajaţi fac pe spiriduşii. Muncesc fără odihnă pentru livrările cu termen peste o lună. Ursuleţi, iepuraşi şi elefanţi plus alţi prieteni de pluş formează menajeria din visele copiilor. Jucăriile atent lucrate, din materiale organice, cu umplutură de lână, bumbac, seminţe de cireşe sau de struguri au un component aparte, spun ajutoarele Moşului: iubirea pentru copii. 

Fabrica se pregăteşte să livreze copiilor cadourile de Crăciun

"Lucrăm la foc continuu. Facem figurile de pluş cu cel mai mare drag, cu bucurie şi dăm viaţă pentru animalele astea ca să ajungă cel mai repede la Moş Crăciun", spune Peter Annabella, angajată. "Timpul aici trece repede. Acum fac elefantul, eu fac mâini, picioare, floarea asta, fac un elefant", arată Szente Csilla, angajată. 

5.000 de jucării pleacă, săptămânal, de aici către Germania, unde fac un popas. "Sezonul de Crăciun, fabricarea jucăriilor începe în septembrie, octombrie. Asta înseamnă: cam 40.000 de bucăţi sunt deja spre punctele de distribuţie a lui Moş Crăciun", spune Szabo Clara, administratorul fabricii. Iar de acolo sub brazii copiilor din toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » O fabrică din România se pregăteşte de zor să bucure zeci de mii de copii, de Crăciun. "Lucrăm la foc continuu"