Antena Meniu Search
x

Foto (P) Moda accesibilă tuturor

În trecut, cele mai recente tendințe ale modei erau adunate de pe podiumuri și din reviste de modă.
În zilele noastre, adesea rețelele sociale, cultura tineretului, stilurile de îmbrăcăminte de stradă și celebritățile dictează și prezintă ceea ce este cool și proaspăt în modă. Puteți afla totul online fără a fi nevoie să mergeți la prezentări de modă ori să cumpărați reviste de specialitate.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 23:56

Moda accesibilă tuturor
Moda accesibilă tuturor (P) - Tipli

Aflați online ultimele noutăți din modă

Puteți afla ce haine se poartă sezonul curent sau care este trendul în domeniul accesoriilor de modă din cataloagele online sau accesând direct pagina web a magazinelor preferate.

Fie că sunteți împătimiți ai modei, care caută cele mai recente tendințe sau doar aveți nevoie de un loc bun pentru a cumpăra câteva elemente de bază, acum aveți posibilitatea de a cerceta rapid și a găsi ușor exact ce aveți nevoie. 

De la magazinele specializate până la magazinele unde vă faceți cumpărăturile regulat, puteți achiziționa îmbrăcăminte și accesorii de modă drăguțe și accesibile, în tendințe.

Dacă răsfoiți cataloagele Lidl, veți avea surpriza să descoperiți nu doar alimente de bază, fructe și legume, dar și că puteți ține pasul cu cele mai noi trenduri fashion.

Puteți alege și vă puteți crea propriul stil cu orice piese vestimentare din colecțiile Esmara®, astfel încât să vă simțiți confortabil în haine din materiale care sunt plăcute la atingere și care se potriveasc la fix.

Dacă preferați stilul casual, sport sau mai degrabă pe cel casual spre șic, LIVERGY® vă oferă posibilitatea să arătați bine întotdeauna.

Totodată, în cataloagele Lidl găsiți oferte pentru bebeluși, copii și adolescenți de la PEPPERTS® sau LUPILU®, la prețuri avantajoase.

Din fericire, există o mulțime de mărci de îmbrăcăminte uimitoare pe care le puteți cumpăra online și, în plus, cumpărăturile în unele magazine online, ar putea fi în beneficiul dvs.

Profitați de beneficiile magazinelor online

Un magazin online oferă o serie de avantaje care ar putea fi pe placul dvs. De la confortul pe care îl oferă cumpărăturile online: nu trebuie să vă deplasați, nu stați la coadă, nu există un program fix etc. până la sortimentul variat, prețuri avantajoase, reduceri, livrare rapidă sau gratuită chiar la dvs. acasă.

Fashion Days este una dintre cele mai frecventate destinații online de modă, cu o varietate impresionantă de sute de mii de produse de la peste 1000 de mărci de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Magazinul oferă articole de la mărci internaționale de top precum: United Colors of Benetton, Guess, Le coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual,Diesel, Zee Lane, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max , Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

Magazinul online Fashion Days este preferat pentru cumpărături de modă, atât datorită selecției vaste de produse, cât și pentru servicii cum ar fi livrarea și returul gratuit. Clienții beneficiază de livrare rapidă în 2 zile, plasare rapidă a comenzii folosind aplicația mobilă sau de posibilitatea de a adăuga articole preferate în lista de dorințe. Mai mult, aceștia pot plăti în siguranță, ușor și rapid folosind opțiunea Pay by Click care salvează datele cardului de credit pentru plăți instantanee sau pot alege plata în rate. 

Fondată în 2009 de antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Cu milioane de clienți, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei modei din regiune, care transformă cumpărăturile online într-o experiență surprinzătoare și captivantă. 

Un alt magazin unde puteți face cumpărături pentru toată familia - rapid, în siguranță și mai ales fără să plecați de acasă, este magazinul Answear

Answear este un retailer online de modă din Polonia, acum prezent și în România  cu un portofoliu de produse 100% originale de la 400 de branduri, reducere la prima comandă, transport și retur gratuit și multe alte beneficii menite să le ofere clienților siguranța și satisfacția cumpărăturilor online. 

Pe lângă miile de produse fashion cu descrieri complete, veți găsi informații despre ultimele tendințe în modă și inspirație. Din ofertă fac parte branduri populare (Mango, Vero Moda), branduri sport (Adidas, Nike, New Balance), branduri iconice de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și branduri premium binecunoscute (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

Answear a lansat unul dintre primele programe de fidelitate din industria de fashion, care îi ajută pe clienți să economisească 10% din valoarea fiecărei comenzi pentru comenzile viitoare. 

Puteți deveni membru Answear Club - un program de loialitate care vă oferă beneficii reale: cu punctele colectate puteți reduce prețul comenzilor cu până la 50%

De asemenea puteți folosi aplicația mobilă Answear, care îi ajută pe clienți să cumpere oricând și de oriunde.

Descoperiți cu Tipli ultimele noutăți din lumea fashion, comparați oferta magazinelor similare și aflați informații despre toate beneficiile pe care le puteți obține la cumpărături online.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online. Economisiți și mai mult profitând de cashback de la Tipli.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos, oferite de Tipli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » (P) Moda accesibilă tuturor