Antena Meniu Search
x

(P) Pantofi de petrecere pentru băieți, potriviți pentru acest sezon

Se apropie sezonul festiv și, fie că aveți o reuniune de familie, o petrecere de Crăciun cu prietenii sau un party de Anul Nou, este important ca adolescentul tău să arate bine din cap până în picioare. Ținuta lui este pregătită, dar cum rămâne cu pantofii? De la mocasini și brogue la cizme Chelsea și pantofi de gală, citește mai departe ghidul complet al celor mai buni pantofi de petrecere pentru băieți, pentru fiecare tip de sărbătoare.

De asemenea, dacă nu știi de unde poți achiziționa cele mai frumoase modele, alege pantofi eleganti baieti de la Marelbo, realizați din piele 100% naturală. Pantofii sunt realizați în România, în inima Bucovinei și pot fi achiziționați atât online cât și din cele peste 50 de magazine din toată țara. Pe lângă calitatea deosebită și măiestria cu care sunt realizați, pantofii de la Marelbo au și avantajul că pot fi achiziționați la preț de producător.

Cei mai buni pantofi pentru o petrecere smart-casual

Un cod vestimentar smart casual este oarecum ambiguu, dar, în realitate, îți permite să combini confortul degajat cu un stil sofisticat. O pereche de pantaloni și o cămașă pot fi asortate cu o pereche de pantofi din piele, precum 375 indigo de la Marelbo - acest model va adăuga un plus de formalitate look-ului adolescentului tău și vor ajuta la perfecționarea unui aspect relaxat, mai ales în varianta lor de culoare indigo, care atrage atenția.

De asemenea, o pereche de ghete pentru adolescenți cu șiret este o opțiune alternativă excelentă, adăugând un element de robustețe ținutei. Modelele disponibile pe marelbo.com, în nuanțe precum maro închis, negru, albastru sau combinații de culori, au un aer clasic, cu detalii tradiționale brogue care le mențin eleganța.

Cei mai buni pantofi pentru o petrecere casual

Dacă adolescentul tău preferă stilul casual, iar contextul este potrivit pentru acest stil, atunci nu căuta mai departe de o pereche de pantofi de sport din piele. Singura regulă? Alege-i mai degrabă eleganți decât foarte sport - până la urmă, este o petrecere. O pereche elegantă de pantofi sport din piele, precum 383 negru combinat de la Marelbo va adăuga o notă modernă, lejeră dar sofisticată oricărei ținute.

Dacă îți faci griji că pantofii sport sunt puțin prea casual pentru o petrecere, atunci o pereche de ghete iconice din piele va face orice adolescent să se simtă în largul lui și vor arăta la fel de elegant. Alege o nuanță neutră dacă ținuta este deja colorată, sau optează pentru o nuanță primară îndrăzneață dacă vrei ca acestea să iasă în evidență.

Cei mai potriviți pantofi pentru o petrecere formală

O petrecere formală necesită cei mai eleganți pantofi, iar un pantof clasic, cum ar fi un Oxford sau un Derby, se potrivește perfect. Catifeaua tinde să fie considerată mai puțin formală, așa că rămâi la piele naturală pentru ocazii foarte elegante. 380 a cafe de la Marelbo este soluția potrivită pentru un context formal și în care adolescentul tău se va simți extrem de comod!

Poate că nu asociezi neapărat ghetele cu pantofii de gală, însă stilul potrivit de ghete - stil Chelsea, în acest caz - poate fi și ea nota finală ideală pentru ținuta formală. Un model din piele neagră va arată incredibil de elegant atunci când este lustruit și purtat cu un costum.

Indiferent de ocazie, descoperă gama completă de pantofi eleganți pentru băieți de la Marelbo!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » (P) Pantofi de petrecere pentru băieți, potriviți pentru acest sezon