Antena Meniu Search
x

Foto (P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!

Poate că cineva v-a spus că, dacă doriți ca încălzirea prin pardoseală să fie eficientă, singura opțiune este pardoseala din gresie. Acest lucru a fost adevărat cândva. Acum puteți găsi pe piață și alte soluții la fel de eficiente, care vor adăuga mai mult stil și farmec casei dumneavoastră. De aceea, venim astăzi cu o sugestie excelentă pentru dumneavoastră – plăcile de vinil pentru încălzirea prin pardoseală - veți vedea cât de ușor este să aveți un interior modern, dar și funcțional.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 17:02

De ce să folosiți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală?

Spuneți-ne de ce ați ales încălzirea prin pardoseală? Probabil, pentru că apreciați modernul, vă place să vă ușurați viața și visați la un interior elegant. De aceea, ar trebui să vă gândiți și mai serios la ce tip de pardoseală veți alege pentru sistemul de încălzire. Puteţi folosi gresie, dar gandţi-ă sincer, chiar vreți gresie în fiecare cameră, chiar și în livingroom și dormitor?

Este greu de crezut acest lucru. De aceea au fost create pardoselile de vinil, pe care le puteți instala cu ușurință peste sistemul de încălzire prin pardoseală. Acestea sunt la fel de practice ca și gresia, în plus arată mult mai bine! Acest lucru vă permite să aveți în casă pardoseala confortabilă la care visați și nu trebuie să sacrificaţi sistemul de încălzire prin pardoseală pentru aceasta.

(P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!

Plăcile de vinil - mai eficiente decât gresia pentru încălzirea prin pardoseală

Este gresia, cu adevărat, cea mai bună opțiune pentru încălzirea prin pardoseală? Suntem bucuroși să putem dovedi că acesta este un mit! Deși ani de zile gresia și sistemul de încălzire prin pardoseală au format un duo perfect, gresia poate fi acum înlocuită cu alte soluții mai interesante, cum ar fi plăcile de vinil. Aceasta este o veste bună pentru că, nu sunt mulți cei care și-ar dori gresie în fiecare cameră - mai ales în dormitor...

(P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!

De ce nu este o idee bună gresia atunci când avem încălzire prin pardoseală?

Ştim că gresia instalată peste încălzirea prin pardoseală are o serie de avantaje - conduce foarte bine căldura, având rezistență termică scăzută, este eficientă și ieftină - sunt aceste lucruri suficiente pentru a opta pentru gresie? Să vedem ...

Gresia ca pardoseală în tot apartamentul este o idee învechită, și de multe ori stă în calea amenajării mult visate și nu este în concordanță cu trendurile curente. Locul gresiei este în baie, poate în bucătărie și, de preferință, în garaj. În plus, odată ce ați optat pentru gresie și faianță, probabil că veți petrece jumătate din viață cu ea – acest fapt este o inconveniență minoră, comparativ cu dificultatea de a îndepărta plăcile de gresie din casă. Așa că, în loc să vă întoarceți cu două decenii în urmă, noi recomandăm să faceți un pas înainte și să vedeți alte opțiuni în afară de gresie și faianță: placi vinil pentru incalzirea prin pardoseala, de exemplu.

(P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!

Încălzirea prin pardoseală necesită o pardoseală specială

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o soluție modernă și de actualitate. Sunt eficiente din punct de vedere energetic și, prin urmare, este ecologice. Acestea favorizează interioarele minimaliste, deoarece se elimină caloriferele din decor. Asigură o distribuție uniformă a temperaturii în toate încăperile și impresionează, de asemenea, prin durabilitate și funcționalitate. De aceea, alegerea unei pardoseli la fel de impresionantă, bazată pe o tehnologie de ultimă generație este alegerea cea mai bună.

(P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!

Am menționat deja gresia - avantajele și dezavantajele ei incontestabile, deci cu siguranță nu este alegerea potrivită, dacă visați la camere elegante. Așadar, ce alte opțiuni de pardoseală vă oferă piața actuală de design interior dacă optați pentru încălzirea prin pardoseală?

  • Clasic și frumos, dar poate fi dezamăgitor pe termen lung. De ce? Lemnul este un bun izolator - ceea ce înseamnă că va absorbi cea mai mare parte a căldurii generate de încălzire în loc să o transmită și să o răspândească în cameră. Acest lucru duce la riscul unor temperaturi mai scăzute în locuință, un consum semnificativ de energie, frustrare și zero ecologie. Și nu este acest lucru ceea ce vă doriți.

  • Parchet laminat. Sigur și popular, dar pentru a se potrivi cu încălzirea prin pardoseală, trebuie să alegeți un substrat adecvat. Dacă faceți o greșeală – acesta devine o opțiune de evitat. De asemenea, încălzirea electrică este exclusă - diferențele de temperatură pot fi fatale pentru pardoselile laminate.

  • Plăci de vinil. Câștigătorul acestei curse. De o frumusețe aparte, plăcile de vinil decorează interiorul și conduc foarte bine căldura în același timp. Acestea sunt perfecte pentru încălzirea prin pardoseală! Poate că nu mai trebuie să spunem nimic pentru ca mâine să decideți să instalați o pardoseală de vinil, dar vom descrie totuși avantajele acestei soluții.

5 motive pentru care plăcile de vinil și încălzirea prin pardoseală se potrivesc perfect

După cum am menționat discret, alegerea pardoselii de vinil pentru sistemul de încălzire este o idee excelentă. De ce? Pentru că această soluție are o serie de avantaje și zero dezavantaje. Mai jos găsiți câteva motive pentru care plăcile de vinil pentru încălzirea prin pardoseală sunt alegerea ideală:

  1. În termeni practici, sunt la fel de bune ca și gresia – dar arată mult mai bine estetic.

  2. Placile cu conținut mineral, de exemplu, de la Arbiton conduc foarte bine căldura.

  3. Datorită funcționării lor eficiente, acestea vă reduc costurile pentru încălzirea locuinței.

  4. Pierderile de energie sunt reduse – marea majoritate a căldurii "se distribuie” în încăperi.

  5. Sunt rezistente și durabile – potrivite atât pentru instalații de încălzire cu apă, cât și pentru instalații electrice.

Alegeți plăcile de vinil pentru încălzirea prin pardoseală și bucurați-vă de noua dvs. pardoseală!

Deci, sunteți gata pentru o nouă pardoseală? Caldă, confortabilă și care aduce o notă șic casei dvs.? Uitați de gresie, lemn și alte materiale! Alegeți pentru plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală, iar picioarele dvs. nu vor mai simți niciodată pardoseala rece.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » (P) Visați la o pardoseală frumoasă și caldă? Alegeți plăci de vinil pentru încălzirea prin pardoseală!