Antena Meniu Search
x

Peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral de Rusalii. Cât costă minivacanţa la malul mării

Peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi să vină pe litoralul românesc în minivacanţa de Rusalii, iar cele mai căutate staţiuni sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord şi Venus.Tarifele pentru cei care vor să petreacă la mare câteva zile în această perioadă variază între 65 de lei pentru o noapte, în sudul litoralului, la un hotel de două stele, pentru două persoane, şi pot ajunge până la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopţi în apartamentul unui hotel de patru stele, tot pentru două persoane.

Peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi să vină pe litoralul românesc în minivacanţa de Rusalii, iar cele mai căutate staţiuni sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord şi Venus.Tarifele pentru cei care vor să petreacă la mare câteva zile în această perioadă variază între 65 de lei pentru o noapte, în sudul litoralului, la un hotel de două stele, pentru două persoane, şi pot ajunge până la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopţi în apartamentul unui hotel de patru stele, tot pentru două persoane.

Unele pachete mai scumpe includ terapii spa, duşuri emoţionale, cascade cervicale, saună finlandeză, biosaună şi fântână de gheaţă.

Vicepreşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, luni, corespondentului News.ro, că în minivacanţa de Rusalii sunt aşteptaţi pe litoralul românesc peste 50.000 de turişti. Ea a precizat că cele mai căutate staţiuni sunt Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord şi Venus. “Se anunţă un al doilea 1 Mai pentru noi în această minivacanţă de Rusalii, ca imagine, ca vizibilitate şi încasări”, a declarat Corina Martin.

Hotelierii au pregătit pentru acea perioadă oferte pentru toate buzunarele şi pentru cei care doresc să vină pe litoral două zile sau toată minivacanţa, oferind şi diverse facilităţi, printre care acces la spa-uri, la piscină sau şezlonguri pentru plajă. 

Astfel, la un hotel de patru stele din Mamaia un sejur de trei nopţi pentru doi adulţi, cu demipensiune, costă 2.169 de lei în cameră dublă standard şi 2.406 lei în cameră dublă superioară, în timp ce pentru un apartament, tot pentru trei nopţi şi două persoane, cu demipensiune, tariful este de 2.526 de lei. Pachetul mai include acces la piscina interioară şi saună, fitness, duş emoţional, duş cervical, terapii spa.

La un alt hotel de patru stele din Mamaia preţurile încep de la 443 de lei pe noapte, pentru doi adulţi, în cameră dublă standard, continuă cu 485 de lei la camera dublă superioară şi ajung până la 557 de lei la garsonieră pe noapte tot pentru doi adulţi. Oferta este valabilă pentru sejururi de cel puţin două nopţi şi include ultra all-inclusive şi două şezlonguri de cameră pentru plajă.

Un hotel de trei stele din Mamaia oferă pentru minivacanţa de Rusalii camera dublă standard la 143 de lei pe noapte pentru doi adulţi, camera dublă standard plus este 165 de lei pe noapte, iar apartamentul costă 275 de lei pe noapte, oferta fiind valabilă tot pentru sejururi de minimum două nopţi. Micul dejun este opţional şi costă 35 de lei de persoană pe zi, iar copiii cu vârsta până la 14 ani au parte de cazare gratuită fără pat suplimentar.

O altă unitate hotelieră de trei stele oferă camera dublă standard cu vedere la mare la preţul de 181 de lei pe noapte pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, iar apartamentul cu vedere la mare costă 269 de lei pe noapte, tot pentru doi adulţi şi cu micul dejun inclus. Oferta este valabilă pentru sejururi de minimum trei nopţi.

Un alt hotel de trei stele din Mamaia şi-a stabilit tarifele în funcţie de durata sejurului. Astfel, camera dublă pentru un sejur de trei nopţi pentru doi adulţi costă 630 de lei, iar pentru patru nopţi, 820 de lei, fiind inclus şi micul dejun în aceste tarife.

La hotelurile de două stele din Mamaia tarifele variază între 100 de lei şi 160 de lei, în funcţie de durata sejurului şi de facilităţile oferite.

În staţiunea Eforie Nord, la o unitate hotelieră de patru stele camera dublă este de 183 de lei pe noapte pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, la un alt hotel de aceeaşi categorie tariful pentru camera dublă este 143 de noapte pentru doi adulţi, tot cu mic dejun inclus, iar camera triplă, 187 de lei pe noapte pentru trei adulţi. Ofertele sunt valabile pentru sejururi de minimum trei nopţi.

Un hotel de trei stele din Eforie Nord oferă pentru minivacanţa de Rusalii camera dublă pentru 91 de lei pe noapte, pentru sejururi de minimum trei nopţi, iar copiii şi adolescenţii până în 18 ani au cazare gratuită. La un alt hotel de trei stele din Eforie Nord, preţurile pleacă de la 272 de lei pachet pentru două nopţi, pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus şi ajung până la 510 de lei pentru cinci nopţi. Tarifele includ acces gratuit la piscina complexului, la mesele de biliard şi ping pong.

Pentru hotelurile de două stele din Eforie Nord, turiştii se pot caza de la 66 de lei pe noapte, fără mic dejun şi până la 106 lei, pentru o cameră dublă cu balcon. 

Şi în staţiunile din sudul litoralului există oferte pentru toate buzunarele destinate celor care vor să petreacă aici minivacanţa de Rusalii. Un hotel de patru stele din Neptun-Olimp a pregătit pachete în funcţie numărul de nopţi de cazare sau de tipul camerei. Astfel, tarifele variază de la 780 de lei pentru un sejur de trei nopţi, cu demipensiune, pentru un adult în cameră single şi 1.260 de lei pentru doi adulţi într-o cameră dublă, până la 3.000 de lei pentru un sejur de cinci nopţi, cu demipensiune, pentru doi adulţi. Tarifele includ şi acces la piscine, la şezlong pe plajă, loc de joacă pentru copii, acces gratuit la spa-ul hotelului pentru jacuzii, cascade cervicale, saună finlandeză, biosaună, fântână de gheaţă.

Tot în Neptun-Olimp, la hotelurile de trei stele, preţurile variază între 77 de lei pentru o cameră dublă, pe zi, pentru două persoane, 132 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, oferte pentru sejururi de minim trei nopţi şi până la 153 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, pentru doi adulţi, pentru un sejur de minimum două nopţi.

La un hotel de două stele din Neptun-Olimp, camera dublă la etaj costă 65 de lei pe noapte pentru doi adulţi şi minimum două nopţi, în timp ce o altă unitate din aceeaşi categorie închiriază camera dublă standard cu 130 de lei pe noapte, mic dejun inclus, pentru doi adulţi şi sejur de cel puţin trei nopţi.

Turiştii care aleg un hotel de patru stele din Venus au mai multe opţiuni, acestea mergând de la o cameră dublă pentru doi adulţi, pentru un sejur de cel puţin două nopţi, pentru 428 de lei pe noapte şi până la un apartament cu două dormitoare, pentru doi adulţi, sejur de minimum două nopţi, pentru 580 de lei, toate ofertele beneficiind de all-inclusive.

La o altă unitate de patru stele din Venus cel mai mic sejur este unul de trei nopţi, care costă 600 de lei pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, iar cel mai mare, de şase nopţi - 1.020 de lei, pentru doi adulţi, tot cu mic dejun inclus.

Unităţile de trei stele din Venus încearcă să-şi atragă turişti cu preţuri care pleacă de la 84 de lei pentru doi adulţi, pentru un sejur de minimum trei nopţi şi care ajung până la 376 de lei pentru un sejur de patru nopţi, pentru doi adulţi, fără a fi oferite şi servicii de masă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral de Rusalii. Cât costă minivacanţa la malul mării