Antena Meniu Search
x

Pregătiri pentru 8 Martie. Oferte speciale pentru doamne, de ziua lor

Masa şi dansul, înainte de flori şi felicitări. Este oferta pentru doamne, de ziua lor, când se vor bucura de spectacole de striptease şi meniuri festive. Pentru că 8 Martie se leagă de weekend, au apărut şi pachete de minivacanţă cu dedicaţie pentru doamne.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 23:23

Vezi și

Masa şi dansul, înainte de flori şi felicitări. Este oferta pentru doamne, de ziua lor, când se vor bucura de spectacole de striptease şi meniuri festive. Pentru că 8 Martie se leagă de weekend, au apărut şi pachete de minivacanţă cu dedicaţie pentru doamne, cu răsfăţ la spa şi cazare cu vedere la mare.

Cine nu şi-a rezervat dansatori exotici din timp nu va face profit pe 8 martie. Pare noua deviză a cluburilor din Bucureşti, care se pregătesc de zor pentru una dintre cele mai aglomerate nopţi ale anului. Cea de dinainte de ziua femeilor.

Nu doar dansul face parte din oferta de 8 martie. Un restaurant le pregăteşte doamnelor un meniu de lux de ziua lor, vită argentiniană, cu foie gras şi sos de trufe, totul decorat cu flori comestibile.

Meniul de 8 martie costă 85 de lei. Fără a pune la socoteală desertul. 

Când vine vorba despre desert, de 8 martie, doamnele pot degusta douăsprezece tipuri de îngheţată. De exemplu, cu mandarine, lămâie sau ciocolată.

Femeile sunt aşteptate cu masa întinsă şi la malul mării. Pentru că 8 martie pică vineri, hotelurile au lansat încă de luna trecută pachete speciale pentru un weekend prelungit. 

Cele mai căutate sunt hotelurile care oferă şi o privelişte frumoasă. Pentru dimineţile cu vedere spre mare, turiştii plătesc ceva mai mult. Două nopţi de cazare costă 1.000 de lei. 

După noaptea de petrecere, hotelierii le oferă doamnelor şi relaxarea necesară pentru a se pune pe picioare.

Ionela Drăgan, manager spa: Pe lângă facilităţile de cazare au posibilitatea de a accesa serviciile spa. Piscină interioară, jacuzzi, saună umedă, uscată, duş cervical, inclusiv sală de fitness dacă sunt doamne doritoare să îşi menţină tonusul.

Pachetul de 1.000 de lei include şi oferte pentru însoţitorii doamnelor. În timp ce ele se vor bucura de masaje faciale, domnii vor primi un masaj de relaxare. Pentru inspiraţie, am cerut idei şi de la actorii serialului Fructul Oprit. 

Adriana Trandafir - actriţă Fructul oprit: Aş vrea iar anii tinereţii şi mintea cea de acum când îmi făcea Sile mărţişor unicat, an de an unicat, aţisoară rosu cu alb si o puneam in copac sa ne mearga bine... 

Vlad Gherman, actor Fructul Oprit: Poti sa surprinzi persoana iubita in orice zi, trebuie să fii spontan, să laşi flacăra aia aprinsă şi eu cred ca asta e cheia succesului intr-o relatie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Pregătiri pentru 8 Martie. Oferte speciale pentru doamne, de ziua lor