Antena Meniu Search
x

Primarul din Ciugud, Alba, ales funcționarul public al anului

Undeva în judeţul Alba, există o comună unde oamenii nu sunt europeni doar cu numele, dar şi trăiesc în condiţii demne de orice ţară din Uniune! Responsabil pentru situaţia aproape fără precedent este primarul care a fost şi răsplătit pentru realizarea lui.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 18:17

Vezi și

Undeva în judeţul Alba, există o comună unde oamenii nu sunt europeni doar cu numele, dar şi trăiesc în condiţii demne de orice ţară din Uniune! Responsabil pentru situaţia aproape fără precedent este primarul care a fost şi răsplătit pentru realizarea lui. El a fost premiat de comunitatea de bussiness din România la categoria "funcționarul public al anului".

Dacă filmuleţul de prezentare nu ar spune şi numele, am putea crede cu uşurinţă că în imagini nu este filmat pământ românesc.

Un basm modern însă. Comuna Ciugud se laudă cu sală de sport, locuri de joacă, piste de biciclete şi, în viitor, un teren de golf. Are şi o zonă de dezvoltare economică în care funcționează în prezent aproximativ 30 de companii cu peste 700 de angajați.

Primarul este cel care şi-a dorit mai mult de la locul în care trăieşte, aşa că a implementat în ultimii 10 ani proiecte în valoare de 16 milioane de euro din fonduri europene.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi cum omul sfinţeşte locul, determinarea primarului i-a făcut şi pe cei care lucrează cu el să viseze la mai mult.

Şi chiar dacă pare că nu mai e nimic de făcut, autorităţile locale au planuri privind transportul, serviciile medicale şi cultura. Iar la cum au mers lucrurile, Ciugud ar putea să devină un exemplu pentru administraţiile oraşelor mari şi mici din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Primarul din Ciugud, Alba, ales funcționarul public al anului