Antena Meniu Search
x

Proiect pilot la Metrorex: Se modifică operațiunile ce pot fi făcute la automatele de vândut cartele

Proiect pilot la Metrorex, care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele (AVC) din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 15:26

stația de metrou Obor
Proiect pilot la Metrorex: Se modifică operațiunile ce pot fi făcute la automatele de vândut cartele - Shutterstock

În perioada 9 - 13 ianuarie, Metrorex anunță că derulează proiectul pilot care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

„Prin intermediul acestei noi opțiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere și titlurile de călătorie integrate (MTX/STB și MTX/STB/Feroviar). Opțiunea de reîncărcare și consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la Automatele de Vândut Cartele, va fi implementată în toată rețeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include și perioada de testare”, informează compania, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi cu plăcere la job?
Observator » Stiri economice » Proiect pilot la Metrorex: Se modifică operațiunile ce pot fi făcute la automatele de vândut cartele