Antena Meniu Search
x

Protest cu claxoane la Târnăveni al instructorilor auto

Protest inedit în Târnăveni. Decizia de mutare a examenului auto în oraşul mai mare - Târgu Mureş i-a scos în stradă pe instructorii auto şi cursanţi.

Vezi și

Protest inedit în Târnăveni. Decizia de mutare a examenului auto în oraşul mai mare - Târgu Mureş i-a scos în stradă pe instructorii auto şi cursanţii din micul municipiu. Ţinta protestelor e prefectul de Mureş, cel care a considerat că străzile din Târnăveni nu sunt suficient de complexe pentru ca un şofer să înveţe să conducă aici.

Protestul a început în sunet de claxoane. Instructorii auto şi cursanţii afectaţi de decizia prefectului s-au adunat apoi în faţa primăriei. Măsura li se pare una deranjantă. Jignitoare chiar.

Instructorii spun că mutarea examenelor în alt oraş înseamnă un efort financiar în plus, în special pentru cursant.

O altă problemă semnalată de instructorii auto din Târnăveni este că Târgu-Mureş, care este deja un oraş cu trafic intens, va fi sufocat de maşinile şcoală venite la pregătire din alte localităţi.

Alături de deţinătorii de şcoli auto au ieşit la protest şi elevii. Ideea de a face cursuri şi de a da examenul la Târgu Mureş nu le-a picat deloc bine.

În sprijinul instructorilor a sărit şi primarul municipiului. A adresat un protest în scris atât primului ministru, cât şi prefectului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Protest cu claxoane la Târnăveni al instructorilor auto