Antena Meniu Search
x

Video Rabla pentru electrocasnice 2021. Îngrămădeală la televizoare, tichete vândute pe internet pentru frigidere și mașini de spălat

Televizoare la reducere, doar pentru cine mai prinde. Aşa ar trebui să se numească programul Rabla pentru electrocasnice. Şi asta pentru că toate voucherele din etapa a doua s-au terminat în câteva minute. În schimb, cei care au luat tichete pentru maşini de spălat şi frigidere le vând acum pe internet.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 04.06.2021, 21:37

Vezi și

Cine a vrut să prindă un voucher în etapa a doua a programului Rabla pentru Electrocasnice a avut nevoie de noroc. În doar 35 de minute, întregul buget de 30 de milioane de lei s-a epuizat. Aşa că mulţi au rămas pe dinafară. În etapa a doua, românii pot să-şi cumpere televizoare, laptopuri şi tablete. Trebuie să aducă la schimb un produs vechi.

Cei mai mulți români au vrut să-și cumpere prin programul Rabla pentru electrocasnice televizoare. Nu mai puțin de 34 de mii de vouchere au fost date la această categorie. Pentru laptopuri au fost date 22 de mii de vouchere, iar la tablete 16 mii. Cei care vor să și cumpere un televizor nou pot obține 400 de lei, la laptopuri suma e de 500 de lei, iar la tablete 300 de lei.

Cosmin Burducea, director magazin electrocasnice: Clienții pot veni în magazin începând cu ziua de luni pentru a valida voucherele și a alege produsele pe care doresc să le achiziționeze. Livrăm produsul la client acasă în cazul electrocasnicelor mari și ridicăm produsul vechi de la client de acasă. Asta dacă nu aduce deja clientul produsul la noi în magazin.

Cum trebuie folosit voucherul din Programul Rabla pentru Electrocasnice

Pe acelaşi subiect

Produsele trebuie cumpărate în următoarele două săptămâni, altfel voucherul expiră. De altfel, din prima etapă a programului, atunci când am putut cumpăra maşini de spălat rufe sau vase şi frigidere, au mai rămas bani.

Tanczos Barna, ministrul Mediului: Din bugetul acela de 30 de milioane nu sunt încă valorificate în jur de 45%, drept urmare mai mult că sigur după dată închiderii primei etape vor rămâne sume dispobile care vor fi relocate și vor fi utilizate într-o etapă ulterioară.

Unii încearcă să facă profit de pe urma programului Rabla. Aşa că şi-au scos voucherele la vânzare pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştefan Toga, preşedinte Administraţia Fondului de Mediu: Cei care vor să facă comerț din treaba asta e un fel de înșelăciune.

Pe 18 iunie începe a treia etapă a programului Rabla, cu aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare. Programul e mană cerească pentru magazine. Vânzările cresc şi cu 40% în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri economice » Rabla pentru electrocasnice 2021. Îngrămădeală la televizoare, tichete vândute pe internet pentru frigidere și mașini de spălat