Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cadourile nedorite ale lui Moş Crăciun. Românii pot să returneze produsele care nu le plac

Gusturile nu se discută, dar se pot schimba! Cine a primit de la Moş Crăciun un cadou nepotrivit poate să-l înlocuiască în termen de 30 de zile.

de Redactia Observator

la 07.01.2018 , 15:36

Gusturile nu se discută, dar se pot schimba! Cine a primit de la Moş Crăciun un cadou nepotrivit poate să-l înlocuiască în termen de 30 de zile. După sărbători, mulţi români se grăbesc să returneze darurile care nu le sunt pe plac.

Amir a primit sub brad un cadou de care s-a bucurat, dar care nu a funcţionat. Aşa că acum a venit să-şi aleagă altă jucărie. Şi a pus deja ochii pe un căţel interactiv. Amir şi-a schimbat rapid opţiunea. Şi dacă el a plecat acasă cu darul mult visat, pentru oamenii mari... problemele sunt şi mai mari. Moşul nu a nimerit cadoul potrivit pentru toţi. 

Discreţi, ca să nu-l supere pe Moş Crăciun, mulţi au luat magazinele la rând, după sărbători, să-şi schimbe cadourile nepotrivite. 

Vezi și

Orice produs se poate returna în maximum 30 de zile de la achiziţie. Atenţie, doar cu bonul fiscal! Aşa că data viitoare când îi scrieţi Moşului, rugaţi-l să vă lase sub brad şi bonul cadou - care nu are trecut preţul pe el, dar care vă poate salva la nevoie. În funcţie de magazin, fie primiţi banii înapoi, fie vă puteţi alege un alt articol.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri economice » Cadourile nedorite ale lui Moş Crăciun. Românii pot să returneze produsele care nu le plac