Antena Meniu Search
x

Video Românii care preferă să comande mâncare de la restaurant şi să se relaxeze de Paşte. Cât costă pachetul special de sărbători

Sărbătorile înseamnă şi multă agitaţie, în magazine sau bucătării. Cine nu a avut timp şi chef de aşa ceva, a comandat de la restaurante mâncarea pentru masa de Paşte. Bucătarii şi livratorii au avut mai mult de muncă decât anul trecut. Comenzile şi preţurile au crescut braţ la braţ. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 16.04.2023, 08:57

Vezi și

Curierii au pierdut demult şirul comenzilor livrate. Clienţii fideli ai serviciilor de catering nu mai stau să facă experimente şi merg la sigur. 

''Ciorba de miel, friptura de miel, drob, am mai comandat şi în alţi ani şi a fost foarte bun tot şi îmi ajunge câteva zile, că sunt singură.''

Cât costă pachetul special de Paşte

La un restaurant din Timişoara, livrările au început de Vinerea Mare. Pachetul special de Paşte, care costă 300 de lei, a fost printre cele mai comandate. Un drob de miel costă 20 lei, în timp ce friptura de miel la cuptor depăşeşte 70 de lei.

Pe acelaşi subiect

Cine nu a comandat mâncare şi nici nu a avut timp să gătească a dat o fugă prin târgurile de Paşte, ca să cumpere bunătăţi.

"Am fost la serviciu şi nu am... 

N-aţi avut timp

Da.

Ce cumpăraţi?

O pască.''

"Soţia nu mănâncă ciorbă de miel şi trecând pe aici am văzut, mi-a plăcut şi am luat două porţii să îmi fac pofta.'' 

Şi au avut de unde alege. Pe tarabele din Parcul IOR din Capitală, oamenii au găsit tot ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare. 

"Îi aşteptăm la o pască, la un cozonac. Sunt întârziaţi şi aşteptăm, mai mulţi.''

"Cozonacul cu nucă şi cacao s-a căutat cel mai mult. Pasca cu smântână şi cu brânză.''

Cine alege bunătăţile de la târg plăteşte cam tot la fel ca la restaurant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Românii care preferă să comande mâncare de la restaurant şi să se relaxeze de Paşte. Cât costă pachetul special de sărbători