Antena Meniu Search
x

Mesaje de Paşte 2023. Urări frumoase şi originale pentru toţi cunoscuţii

Mesaje de Paşte 2023. În preajma sărbătorilor de Paşte, dorim să le reamintim celor din jur că ne gândim la ei, vrem să le arătăm dragostea şi aprecierea noastră. O modalitatea prin care poţi transmite o urare sau un gând bun este cu ajutorul unui mesaj original. Iată câteva idei pentru mesaje de Paşte frumoase şi amuzante.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 14:00

Mesaje de Paşte 2023
Mesaje de Paşte 2023 - Shutterstock

Învierea Domnului este o sărbătoare creştinească ce aduce bucurie în sufletele tuturor. Este şi ocazia perfectă pentru a transmite iubire şi un gând bun celor apropiaţi. Iată unele dintre cele mai frumoase mesaje de Paşte 2023 pe care să le puteți trimite oamenilor dragi. 

Mesaje de Paşte 2023 pentru familie 

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Pe acelaşi subiect

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Mesaje de Paşte 2023 haioase pentru prietenii apropiaţi

​Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

Urări de Paşte formale pentru colegi şi şefi

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice cu familia. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paște Fericit alături de cei dragi!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit, alături de cei dragi!

Mesaje de Paşte în versuri

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paşte Fericit şi luminat!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Cioc! Cioc! Cioc! Iepurașul a venit/ Paștele l-a însoțit/ Și în coșulețul său/ A pus pască, drob și-un ou. Paște fericit!

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Inedit » Mesaje de Paşte 2023. Urări frumoase şi originale pentru toţi cunoscuţii