Antena Meniu Search
x

Video Românii nu ar putea supravieţui nici măcar o săptămână dacă ar rămâne complet fără venituri. Aproape jumătate dintre români nu pun niciun leu deoparte

Dacă ar rămâne fără venituri, mai bine de jumătate dintre români nu şi-ar putea acoperi cheltuielile nici măcar pentru o săptămână.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.03.2024, 16:34

Vezi și

Într-adevăr, avem o problemă reală în România, cel puţin asta ne arată datele. 46% dintre români nu fac economii deloc, iar cei care fac nu pun banii deoparte într-un fond de urgenţă. Dacă ne comparăm cu polonezii, de exemplu, ei se laudă că ar putea trăi şi un an de zile din fondul de urgenţă.

Şi nu doar atât! Dacă ar dispune de o sumă mai mare de bani, 14% dintre români nu ar economisi deloc. 33% i-ar depune la bancă sau spun că ar investi în imobiliare, în timp ce doar 5% declară că şi-ar deschide o afacere. În continuare, 14% din populaţie ar ţine banii la saltea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Românii nu ar putea supravieţui nici măcar o săptămână dacă ar rămâne complet fără venituri. Aproape jumătate dintre români nu pun niciun leu deoparte