Antena Meniu Search
x

Video S-au dus vremurile când rezervările de Revelion se făceau cu luni înainte. Prețuri pentru toate buzunarele în Brașov

S-au dus vremurile când trebuia sa facem rezervări de Revelion din septembrie. Acum, la munte găsim locuri libere chiar şi cu o zi înainte de Anul Nou. Iar, in absența cererii, preţurile sunt pentru toate buzunarele. În Braşov puteţi sta trei nopţi de Revelion cu 1000 de lei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.12.2021, 22:30

Vezi și

Cu trolerele după ei, turiştii au început să sosească în Braşov, pregătiţi să petreacă Revelionul. Dacă nu v-aţi făcut rezervare, nu este timpul pierdut. Pe site-urile de rezervări, sunt destule oferte. Pentru trei nopţi de cazare în Braşov, preţul porneşte de 1000 de lei pentru o cameră cu pat dublu într-o pensiune sau 1300 de lei la un hotel de 3 stele, ce-i drept, la câţiva kilometri distanţă de centru. Majoritatea ofertelor au şi mic dejun inclus. 

Cât costă un Revelion în Braşov

3 nopţi

pensiune - 1000 lei

Pe acelaşi subiect

hotel 3 stele - 1320 lei

4 nopţi

pensiune - 1400 lei

hotel 3 stele - 1760

Horia Huluban, administrator apartamente de închiriat: În Centrul Braşovului şi Poiana Braşov este full, sută la sută grad de ocupare, locuri, cine mai doreşte, probabil mai găseşte la marginea oraşului. Doar mai găsesc prin Airbnb sau Booking, dar numai la case particulare şi la apartamente.

Alina Sas, manager public CJ Braşov: Hotelurile mari din Braşov şi din Poiană ne spuneau că mai au capacităţi de cazare şi chiar aşa, pe ultima sută de metri şi destul de limitate.

În Poiana Braşov, găsiţi să închiriaţi apartamente cu terasă şi vedere la munte cu puţin peste 1900 de lei. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Nimeni nu ştie, pe baza unor date raportate în timp real, gradul de ocupare al locurilor de cazare. Cert este însă că chiar şi în această perioadă, Braşovul are oferte pentru toate buzunarele. Aşadar, locuri găsiţi, totul este să vă faceţi cât mai repede bagajele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » S-au dus vremurile când rezervările de Revelion se făceau cu luni înainte. Prețuri pentru toate buzunarele în Brașov