Antena Meniu Search
x

Video Sfânta Maria 2023. Hotelierii se întrec în oferte pentru a atrage turiştii: cât costă o noapte în Mamaia, într-un hotel de 4 stele

Mai sunt două săptămâni până la minivacanţa de Sfânta Maria, dar nu e prea devreme pentru planuri şi oferte. La mare sau la munte, hotelierii se întrec în pachete care includ spa, petreceri tematice şi activităţi pentru copii. Iată preţurile din vacanţa de peste vacanţă! 

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 21:40

Vezi și

Vacanţă peste vacanţă. De Sfânta Maria, plajele vor fi şi mai pline, după decizia de anul trecut a Guvernului de a face punte de zile libere la jumătatea lunii august. Astfel, în loc de o singură zi, românii vor avea patru zile libere. Ofertele deja curg.

Iolanda Nanu, manager hotel de 4 stele: Avem o ofertă de 15% reducere din serviciile de cazare pentru cei care stau mai mult de 3 sau patru nopţi.

Ofertele deja curg pe litoral, dar și la munte

Iulian Tenie, manager hotel e 3 stele: Noi oferim o cameră de exemplu de tip family la acelaşi preţ pe care îl are o cameră standard, pratic reducerea înseamnă aproape 50%​.

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: În staţiunea Mamaia, tarifele pornesc de la 340 de lei la hotelurile de trei stele şi oscilează între 500 şi 800 de lei pe noapte la unităţile de cazare de patru stele. În sudul litoralului ofertele sunt mult mai diversificate, ele pornesc de la 200-250 de lei pe noapte pentru cei care nu au pretenţii şi ajung la 1.200 de lei pe noapte la hotelurile care oferă servicii all inclusive.

Bunătăţile şi distracţiile vor fi pentru toate gusturile.

Sevda Caiali, reprezentat resort: Pe seară, avem un carnaval foarte mare la care participăm şi noi, toate departamentele din acest hotel, este o petrecere foarte, foarte mare.

Ali Nasser, bucătar: Este făcut şi cu legume, ştiţi că este foarte cald, ne ferim de sosuri albe, în special la prânz.

Şi la munte se fac pregătiri pentru minivacanţă. Turiştii sunt tentaţi cu pachete ce includ plimbări cu bicicleta, urcări cu telecabina şi acces la SPA. Preţurile pornesc de la 600 de lei pe noapte.

Gabriel Roșca, director hotel: Pot alege şi pachetul cu demipensiune unde tariful ajunge la 2.700 de lei. Dacă clientul nu doreşte demipensiune, poate lua doar cazare la 1.800 de lei cu toate serviciile şi facilităţile hotelului incluse.

Mihai Moisescu, director operațional hotel: Îi întâmpinăm cu o gamă largă de masaje, terapii, estetici corporale, faciale, abonamente pentru acces la fitness, saună, jacuzzi.

La munte, distracţia nu ţine neapărat cont de vreme.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Poiana Braşov este una dintre staţiunile montane cu suficient de multe oportunităţi de petrecere a timpului liber indiferent de condiţiile meteo. Dacă vorbim, spre exemplu, de o ploaie deasă cum este acum, cu siguranţă multe dintre unităţile turistice sunt pregătite astfel încât turiştii să nu simtă nici măcar o clipă de plictiseală.

Peste 2 milioane de români care poartă numele Maria, Mariana sau Marin îşi sărbătoresc ziua de nume pe 15 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Sfânta Maria 2023. Hotelierii se întrec în oferte pentru a atrage turiştii: cât costă o noapte în Mamaia, într-un hotel de 4 stele