Antena Meniu Search
x

Video Șoseaua de Centură a Bucureștiului, în varianta lui Dorel: O pasarelă spre nicăieri și pilon fixat pe prima bandă de circulație

Bucureștenii așteaptă de trei decenii o șosea modernă în jurul Capitalei, însă cu Dorel pe șantier visul pare tot mai îndepărtat. Pe un tronson de centură, în zona Chitila, muncitorii au ridicat o pasarelă de pietoni care duce spre nicăieri. Mai mult, pilonul construcției a fost ridicat chiar pe prima bandă. Și poliția a cerut măsuri de urgență.

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 16.01.2023, 20:42

Vezi și

Istoria acestui tronson de centură este extrem de tumultoasă, lucrările de modernizare au început încă din 2011. În realitate, până acum, nu avem nici strat de uzură. În plus, s-a construit o pasarelă de către o altă firmă. Și aici lucrurile devin și mai interesante, pentru că avem și o a treia companie care s-a ocupat de partea de marcaje.

Dorel a ajuns și pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului

Și, dacă pe hârtie lucrurile arată foarte bine, în realitate muncitorii au executat lucrările foarte prost pentru că piciorul acestui pod mușcă practic din prima bandă de circulație. Astfel, șoferii în loc de două benzi au acum o bandă și jumătate pe acest sens. 

În plus, pasarela duce spre nicăieri. Dacă în proiect era și o stație de autobuz prevăzută, sunt doar șine de tren în acest moment. O situație care i-a revoltat și pe polițiștii din Ilfov, au cerut măsuri urgente, astfel că în această noapte muncitorii de la Compania de Drumuri vor fi aici pentru a muta parapetele despărțitor de pe acest tronson și practic vor redesena benzile de circulație. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Șoseaua de Centură a Bucureștiului, în varianta lui Dorel: O pasarelă spre nicăieri și pilon fixat pe prima bandă de circulație