Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 2 august 2024. Este alertă pe litoral. Inspectorii sanitari au descoperit că apa mării este contaminată cu E-coli

Știrile zilei, 2 august 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

de Nadina Câmpean

la 02.08.2024 , 19:21

Știrile zilei, 2 august 2024

1) Este alertă pe litoral în plin sezon al vacanţelor. Inspectorii sanitari au descoperit că apa mării este contaminată cu E-coli în zona plajelor de la Vadu şi Corbu.

2)  Sfârşit dramatic pentru fostul prefect de Giurgiu, Corneliu Mincă. Bărbatul de 63 de ani a murit, lovit de o ambarcaţiune, în timp ce înota în Dunăre.

Vezi și

3) Pericol în Buşteni! O ursoaică cu doi pui a atacat un localnic pe străzile din staţiune. Doar lătratul câinelui l-a făcut pe animal să se îndepărteze.

4) Românii cumpără mai puţine răcoritoare. Vânzările de sucuri au scăzut cu 5% în primele trei luni din an. Producătorii pun scăderea pe seama taxei pe zahăr.

5) Zi de argint pentru România la olimpiadă. Fetele de la canotaj au obţinut două medalii în probele de dublu rame şi dublu vâsle categorie ușoară.

Nadina Câmpean Like

Mă leagă atât de multe de echipa Observator... Aici mi-am început cariera în 2004, Alessandra Stoicescu mi-a dat prima pasă de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Știrile zilei, 2 august 2024. Este alertă pe litoral. Inspectorii sanitari au descoperit că apa mării este contaminată cu E-coli