Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Toalete inteligente la preţ de garsonieră de lux în Satu Mare: "Sunt copii abandonaţi destui, ar fi putut face pentru ei"

Toalete inteligente la preț de garsonieră de lux. Este ultima investiție pe care Primăria Satu Mare a marcat-o la finalul anului trecut. Este vorba despre patru toalete, iar fiecare a costat aproximativ 50.000 de euro. Bani mulţi care, spun localnicii, ar fi trebuit folosiţi pentru investiții mult mai importante. 

de Simona Vasiac

la 03.01.2023 , 18:42

Localnică: Altundeva se puteau băga 50.000 de euro. 

Este reacția unei doamne care vede pentru prima dată toaleta inteligentă amplasată de primărie în Piața 25 octombrie din Satu Mare. Femeia, la fel ca alți localnici, este de părere că din suma cu care a fost achiziționată toaleta se puteau face alte investiții importante.

Toalete inteligente la preţ de garsonieră de lux 

Vezi și

Locanici-reporter: Pentru copii să facă ceva, taie, sunt copii abandonaţi destui, ar fi putut face pentru ei.

Pe acelaşi subiect

- Putem cumpăra un apartament de 50 de mii de euro în Satu Mare?

- Eventual pe la 2 camere, da.

- Este necesară o toaletă, într-adevăr. Pentru că în Satu Mare era în parc, o singură toaletă publică, de ani de zile. 

Toaletele sunt racordate la sistemul de canalizare al orașului și dețin un sistem de auto-curățare. 

Ciprian Fabian, purtător de cuvânt Primăria Satu Mare: Toaletele Smart sunt complet automatizate şi dotate inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Toate au costat  819 mii de lei, toate cele patru. Acestea sunt sub preţul celor din Cluj sau din Craiova. 

Ele vor putea fi folosite doar contra cost, imediat ce vor fi funcționale. Taxa va fi stabilită în urma unei ședințe de Consiliu Local, dar cel mai probabil aceasta va fi de 1 leu.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Toalete inteligente la preţ de garsonieră de lux în Satu Mare: "Sunt copii abandonaţi destui, ar fi putut face pentru ei"