Antena Meniu Search
x

Băiatul de 17 ani care și-a violat fosta iubită în toaleta unui mall, de negăsit. Autoritățile cred că el este ascuns de rudele sale

Tânărul în vârstă de 17 ani care şi-a violat fosta iubită de 15 ani în toaleta unui mall umblă liber şi nestingherit de aproape o săptămână. Deşi poliţiştii îl caută, tânărul din Galaţi nu a fost găsit până acum. Potrivit unor surse din anchetă, chiar familia lui ar fi cea care îl ţine ascuns. 

de Adrian Obreja

la 06.12.2022, 13:50

Vezi și

30 noiembrie, ora 17:00. Fata de 15 ani a dat ochi în ochi cu fostul iubit, cu doi ani mai mare, pe unul dintre holurile mall-ului din Galaţi. 

Adrian Obreja, reporter Observator: "Agresorul a băgat-o pe fată în această toaletă destinată mamelor cu copii mici pentru că aici, de obicei, intră mult mai puţine persoane faţă de toaletele celelalte." 

Autoritățile nu îl pot găsi pe tânăr

Norocul fetei a fost că un bărbat, care îşi aştepta soţia, i-a auzit ţipetele şi a sunat la 112. Până la sosirea poliţiştilor, atacatorul deja fugise la familia lui, care, potrivit unor surse din anchetă, îl ţine ascuns chiar şi acum, la 5 zile de la viol. 

Pe acelaşi subiect

Cătălin Constantinescu, procurorul de caz: "Agresorul a fost identificat înca din data de 30 noiembrie, atâta doar că în ciuda tuturor eforturilor, el nu a putut fi găsit până în acest moment. Se efectuează încă cercetări pentru a fi localizat."

Între timp, în zona toaletelor din mall nu s-a luat nicio măsură în privinţa zgomotului, aşa că oricând s-ar putea întâmpla o nouă agresiune. 

Adrian Obreja, reporter Observator: "Pe culoarul care duce înspre toalete muzica este la fel de tare în difuzoare prin sistemul audio al mallului."

Adolescentul de 17 ani a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră. Dacă va fi prins şi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Băiatul de 17 ani care și-a violat fosta iubită în toaleta unui mall, de negăsit. Autoritățile cred că el este ascuns de rudele sale