Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Botoşani a încercat să cumpere ilegal o armă pentru a-şi omorî fratele. Cumnata lui l-a sprijinit să-şi ducă planul la final

Un bărbat de 34 de ani din Botoşani a încercat să cumpere ilegal o armă cu glonţ, cu ajutorul căreia voia să îşi omoare fratele. Mai mult, cumnata a fost cea care l-a sprijinit în tot acest demers. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.03.2023, 10:13

Vezi și

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii constănţeni după ce a încercat să cumpere ilegal o armă cu glonţ, el intenţionând să o folosească pentru uciderea fratelui său, fiind ajutat în acest demers de cumnata sa.

Totul a ieşit la iveală după ce acesta ar fi încercat să cumpere o armă de foc din Constanţa fără forme legale, motivând că nu are autorizaţie, însă a fost refuzat. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul nu se află la prima tentativă, ar fi încercat să cumpere arme de foc de la alte două persoane. În urma eprcheziţiilor de la domiciliile celor doi suspecţi anchetatorii au ridicat doua telefoane, dar şi multe alte documente. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa, urmând ca vineri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Un bărbat din Botoşani a încercat să cumpere ilegal o armă pentru a-şi omorî fratele. Cumnata lui l-a sprijinit să-şi ducă planul la final