Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Valentin a cumpărat un tuk tuk și acum face bani frumoși în București. Cât dau turiștii pentru o plimbare ca-n Asia

Distracţia merge ca pe roate la Bucureşti. Plimbările cu vehicule asiatice şi o bere savurată în mers, cu prietenii, sunt cele mai la modă tururi de oraş. 

de Redactia Observator

la 06.05.2023 , 20:36

Ideea bicicletei cu bere vine din Amsterdam şi face furori în multe capitale europene. L-a atras la Bucureşti şi pe Louis, care a venit din Marea Britanie să îşi facă petrecerea burlacilor în Capitală. Ziua lui l-a prins în România, aşa că a sărbătorit inedit. 

Louis, turist: Este o petrecere cool! Mai ales că băieţii au organizat-o! O experienţă foarte bună!

Bicicleta cu bere are 16 locuri şi nu prea lasă loc mahmurelii. Prietenii care stau la un pahar de vorbă trebuie să şi pedaleze. 

Vezi și

Ingrid Târziu, reporter Observator: O astfel de bicicletă specială este un prilej perfect de a-ţi petrece o după-amiază cu prietenii şi, de ce nu, chiar de a celebra momente importante din viaţă. Acum asistăm la o petrecere a burlacilor. 

Pe acelaşi subiect

Ionuț Lungu, administrator biciclete: Un tur costă 200 de euro. Acum trei ani am pornit cu un colaborator de-al meu din Olanda. Şi ne-am gândit că poate ar merge şi aici această idee. 

Continuăm plimbarea prin Bucureşti, dar reducem numărul de roţi. Ajungem la trei, câte are un tuk tuk, vehicul asiatic, adoptat în toate zonele turistice din Europa. 

Ingrid Târziu, reporter Observator: Mergem acum spre Universitate, o să vedem tot Bulevardul Unirii, înspre Casa Poporului şi apoi o să ne oprim la Piaţa Universităţii.

Un tur ghidat de o oră cu tuk tuk-ul prin Bucureşti costă de la 69 de euro în sus

Există, însă, opţiunea romantică, în care călătorii primesc prosecco şi varianta nocturnă. 

Robert, turist: Am auzit multe informaţii pe care nu le ştiam despre clădirile istorice. E o experienţă de neuitat şi recomand oricui! 

Valentin plimbă curioşii cu tuk-tuk-ul prin Bucureşti după ce s-a îndrăgostit de acest vehicul într-o vacanţă în Italia.

Valentin Andrei, proprietar tuk tuk: E mai deosebit decât o maşină, pentru că în primul rând merge mai încet, e deschis, turiştii au timp să vadă oraşul, mă opresc cu ei în multe locuri, le povestesc despre obiectivele turistice. 

Cine preferă să bată Bucureştiul la pas, poate să o facă mai uşor. În fiecare weekend, până în octombrie, mai multe artere din centrul capitalei devin pietonale şi se transformă în zone de promenadă urbană. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Primiţi prime sau alte beneficii de la angajator, de sărbători?
Observator » Ştiri economice » Valentin a cumpărat un tuk tuk și acum face bani frumoși în București. Cât dau turiștii pentru o plimbare ca-n Asia