Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vânătoare de comori organizată de Wizz Air. Câştigătorii primesc vouchere de 100 de euro

Wizz Air lansează "o vânătoare de comori" în șase orașe din România, cu ocazia împlinirii a 18 ani de când operează în România. Concursul durează două zile: în 21 iulie – București, Craiova și Timișoara, iar în 22 iulie – Cluj-Napoca, Sibiu și Iași.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 15:06

Vânătoare de comori organizată de Wizz Air. Câştigătorii primesc vouchere de 100 de euro
Vânătoare de comori organizată de Wizz Air. Câştigătorii primesc vouchere de 100 de euro

Participanții pot urmări conturile de social media ale Wizz Air pentru indicii. În fiecare zi, vor fi postate trei ghicitori, oferind indicii despre trei locuri unice din fiecare oraș. În fiecare locație va fi ascuns un voucher în valoare de 100 de euro, cu un total de trei vouchere disponibile pentru fiecare oraș, potrivit profit.ro.

Cum să participi:

1. Rezolvă ghicitorile: Urmărește Wizz Air pe contul său de Instagram @wizzair pentru indiciile ghicitorilor despre locuri faimoase din orașul tău.

Articolul continuă după reclamă

2. Găsește locația: Prima persoană care ajunge în fiecare locație și găsește un reprezentant WIZZ va câștiga un voucher de 100 de euro.

3. Trebuie să cunoști o parolă: Parola corectă, care va fi dezvăluită prin story-urile de Instagram în dimineața zilei de 21 iulie, trebuie furnizată reprezentantului WIZZ pentru a revendica premiul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Credeţi că educaţia tradiţională în România este suficientă pentru a reuşi în viaţă?
Observator » Ştiri economice » Vânătoare de comori organizată de Wizz Air. Câştigătorii primesc vouchere de 100 de euro