Antena Meniu Search
x

Wizz Air anulează zborurile spre mai multe destinaţii preferate de români, din septembrie  

O nouă lovitură pentru vacanţele românilor. Compania Wizz Air anunţă că anulează mai multe zboruri în luna septembrie. Este vorba despre cursele spre Nisa, Liverpool, Italia, dar şi despre destinaţii ca Antalya, Bari şi Abu Dhabi. Motivul îl reprezintă verificările cerute de producător la unele motoare ale avioanelor. Pasagerii zborurilor afectate au fost deja notificați şi au primit un alt program de zbor, opţiunea să-şi primească banii înapoi pe bilete sau rambursarea a 120% pentru rezervări viitoare.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 20:01

Vezi și

”Wizz Air confirmă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri, începând din luna septembrie. Compania aeriană confirmă că nicio rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei. 

Potrivit surselor Observator, destinaţiile sunt Nisa, Antalya, Bari, Liverpool, Napoli şi Catania, iar majoritatea zborurilor sunt anulate de pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Soluţii pentru pasagerii afectaţi

Potrivit companiei, pasagerii de pe zborurile afectate au fost deja notificaţi şi li s-a oferit un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Pe acelaşi subiect

”În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare”, mai spun reprezentanţii companiei aeriene.

Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

”Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, adaugă ei.

Wizz Air anunţase, în 9 august, că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Wizz Air anulează zborurile spre mai multe destinaţii preferate de români, din septembrie