Antena Meniu Search
x

Video Au început înscrierile la cea de-a 15-a ediție a Conferinței Anuale Fischer Internaţional

Au început înscrierile la cea de-a 15-a ediție a Conferinței Anuale Fischer Internaţional, care va avea loc în perioada 1-2 septembrie și se va desfășura, și anul acesta, în format hibrid. Mii de profesori de limba engleză sunt așteptați la acest eveniment important pentru dezvoltarea lor profesională. Conferința se adresează, totodată, și profesorilor de alte discipline, dar și părinților, care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației. 

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 09:58

Vezi și

Traineri și reprezentanți ai celor mai prestigioase edituri internaționale vor prezenta noutățile acestui nou an educațional, la Conferința Fischer Internaţional.

Duncan Christelow, Cambridge University Press: Folosim tehnologii noi, înlocuim multe dintre produsele noastre pentru a include materiale digitale. Avem o platformă care se numește, Cambridge 1, suntem foarte încântați de ea, face viața mai ușoară profesorilor, ține toate materiale digitale într-un singur loc.

Tim Pearse, National Geographic Learning: Le vom vorbi profesorilor despre experienţa digitală pe care o avem şi cum pot folosi noi tehnologii de învăţare pentru a creşte nivelul de motivare în clasă.

Sesiuni în format fizic și online

Pe acelaşi subiect

Atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe.

Simona Brojba, Fischer International: Îi aşteptăm pe toţi cei dornici să vadă care sunt noutăţile în materie de predare a limbii engleze. Dar sunt principii care se pot aplica în predarea oricărei discipline.

De 12 ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educațional al acestui eveniment.

Carmen Ştefan, PR Manager FDVDR: Dorinţa comună de a contribui la viitorul educaţiei a făcut ca acest parteneriat să devină unul de durată. 

Înscrierile se pot face prin completarea unui formular pe site-ul fundaţiadanvoiculescu.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Au început înscrierile la cea de-a 15-a ediție a Conferinței Anuale Fischer Internaţional