Antena Meniu Search
x

Barem simulare limba română Bac 2024. Cum se rezolvă subiectele

Simulare Bacalaureat 2024. Baremele de corectare și notare pentru proba scrisă de Limba și literatura română au fost publicate de Ministerul Educației pe site-ul subiecte.edu.ro. La profilul real și tehnologic, subiectul III a fost un eseu în care să prezinte particularitățile unui text poetic studiat, aparținând lui Lucian Blaga. La subiectul III, profilul uman, elevii au avut de redactat un eseu în care să prezinte particularitățile unui text aparținând lui Ion Barbu.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 15:04

Simularea la Bacalureat 2024 a început luni, 4 martie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Conform calendarului simulărilor, probele au loc în perioada 4 - 7 martie 2024, elevii urmând să afle rezultatele pe 15 martie

La subiectul I, candidații de la profilul real și cei de la tehnologic au avut un text la prima vedere de Liviu Rebreanu, "Metropole". Pe baza acestui text, candidații au rezolvat mai multe exerciții. Subiectul al II-lea a avut în prim-plan textul "Domnișoara Nastasia" de George Mihail-Zamfirescu. Cerința a fost să prezinte, în minimum 50 de cuvinte, rolul notațiilor autorului. Doar 10 puncte a avut acest subiect. Subiectul III a fost un eseu în care să prezinte particularitățile unui text poetic studiat, aparținând lui Lucian Blaga. La subiectul III, profilul uman, elevii au avut de redactat un eseu în care să prezinte particularitățile unui text aparținând lui Ion Barbu.

Cum se rezolvă subiectele primite de elevi la simularea examenului de Bac 2024, proba la Limba și literatura română

Barem limba română real - simulare Bac 2024

Barem limba română uman - simulare Bac 2024

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Barem simulare limba română Bac 2024. Cum se rezolvă subiectele