Antena Meniu Search
x

Video Cîmpeanu şi Rafila au izbucnit în râs când au fost întrebaţi cât de în siguranţă sunt copiii care merg la şcoală

Miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii, Sorin Cîmpeanu şi Alexandru Rafila au fost solicitaţi să spună, vineri, într-o conferinţă de presă, comună, pe o scară de unu la zece, cât de în siguranţă consideră că sunt copiii la şcoală, în această perioadă. Cei doi oficiali nu au răspuns, au lăsat capetele în pământ, apoi au izbucnit în râs.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 15:06

Cîmpeanu şi Rafila au izbucnit în râs când au fost întrebaţi cât de în siguranţă sunt copiii care merg la şcoală Vezi și

Celor doi miniştri li s-a cerut, vineri, de către un reporter, în conferinţa de presă comună, să spună, pe o scară de la unu la zece, cât de în siguranţă sunt copiii în şcoli, în această perioadă. 

ReporterAvând în vedere situația aceasta, cu număr mare de cazuri, cu lipsa testelor, cu profesori nevaccinați, vă rog pe ambii, pe o scară de la 1 la 10, să ne spuneți cât de în siguranță considerați că sunt copiii la școală în această perioadă, evident, 10 fiind nota maximă.

Sorin Cîmpeanu şi Alexandru Rafila au tăcut şi nu au dat niciun răspuns. Ambii au coborât capetele în pământ și, după câteva momente de tăcere nu s-au putut abține și au izbucnit în râs.

Când se închide școala și când trece o clasă în online

Pe acelaşi subiect

Se schimbă regulile de funcţionare a şcolilor. Dacă până acum elevii ajungeau în bănci în funcţie de rata de vaccinare din unităţile de învăţământ şi cea de infectare de la nivelul localităţii, o nouă hotărâre CNSU prevede acum alte criterii. Prezenţa fizică la ore va depinde de rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor COVID de la nivelul judeţului. Astfel, şcolile rămân deschise cât timp procentul de ocupare nu trece de 75%.

Rafila: Ne dorim să menținem școlile deschise, dar nu cu orice preț

"Trebuie să adaptăm modul în care deschidem școlile sau le menținem deschise în funcție de evoluția epidemiologică", a declarat ministrul Sănătății în conferința comună cu ministrul Educației.

"Noi am încercat să ajutăm Ministerul Educației să poată să ia o decizie echilibrată în ceea ce privește funcționarea școlilor. Ne dorim, așa știu, cel puțin, din tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, să menținem școlile deschise. Nu cu orice preț, ci trebuie să adaptăm modul în care deschidem școlile sau le menținem deschise în funcție de evoluția epidemiologică, dar și de particularitățile noi ale tulpinii Omicron, care au schimbat tablouri, dacă vă uitați ce se întâmplă și în România și în alte țări, față de trecut", a adăugat Alexandru Rafila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Cîmpeanu şi Rafila au izbucnit în râs când au fost întrebaţi cât de în siguranţă sunt copiii care merg la şcoală