Antena Meniu Search
x

Cursuri online gratuite pentru elevii din întreaga țară

Copiii și tinerii din întreaga țară, care își doresc să facă performanță, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

de Redactia Observator

la 22.09.2020, 17:52

Elev care învaţă de pe o tabletă
Cursuri online gratuite pentru elevii din întreaga țară

Cursurile se vor desfășura în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și acoperă o gamă largă de domenii precum arta, matematica, informatica sau dezvoltarea personală, emoțională și vocațională a copiilor.

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Înscrierile se vor încheia pe 4 octombrie, iar cursurile vor începe pe 12 octombrie. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Cursuri online gratuite pentru elevii din întreaga țară