Antena Meniu Search
x

David Popovici a luat BAC-ul. Media pe care ar fi obţinut-o campionul României la examenul maturităţii

David Popovici, super campionul României la nataţie, a luat Bacalaureatul iar de acum se poate bucura de vacanţă. David Popovici a susţinut examenul de BAC în cadrul unei sesiuni speciale, dedicate sportivilor olimpici.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 15:18

David Popovici a luat BAC-ul. Media pe care ar fi obţinut-o campionul României la examenul maturităţii
- Profimedia

Potrivit AntenaSport, David Popovici a obţinut o medie mai mare de 7.00. Popovici a susţinut examenul maturităţii la liceul "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte. "A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok", a fost reacţia lui David Popovici după ce a susţinut prima probă a BAC-ului, examenul la istorie, proba obligatorie a profilului.

Un singur candidat a luat media 10.00 la "BAC-ul olimpicilor"

Ministerul Educaţiei anunţă, vineri, rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat, susţinută de sportivii din loturile olimpice şi de cei care susţin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii. Din cei 163 de candidaţi înscrişi, 131 au promovat examenul, rata de reuşită depăşind 80%. Un singur candidat a luat media 10.00.

”Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”, anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei, potrivit news.ro. Potrivit sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Educatie » David Popovici a luat BAC-ul. Media pe care ar fi obţinut-o campionul României la examenul maturităţii