Antena Meniu Search
x

Video Explozie de bucurie la primul marș al absolvenților din Suceava, organizat după începutul pandemiei

Chiar dacă au avut de înfruntat mai multe reprize de ploaie torentială, mii de studenţi care au terminat cursurile Universităţii Ștefan cel Mare din Suceava au participat la primul marș al absolvenților ţinut după inceputul pandemiei. Tinerii au luat la pas străzile din Suceava, iar după marş au fost premiați și au asistat la un concert.

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 08:37

Vezi și

Aproximativ 2.000 de studenţi au terminat în acest an una dintre cele 10 facultăţi ale Universităţii Ștefan cel Mare din Suceava. Cei mai mulţi au plecat în marş pe străzile oraşului, pentru a marca momentul.

Ștefan Purici, protector USV: ”Este o manifestare pe care o organizăm an de an, în anul anterior din păcate a fost doar virtual. Studenții doresc să marcheze un eveniment important în viata lor”.

Anul trecut, marșul absolvenților a fost ”ținut” în online

Anul trecut, pentru că nu au putut organiza acest eveniment din cauza pandemiei, au hotărât să facă online. Impactul nu a fost, însă, acelaşi.

Pe acelaşi subiect

După marş, unde au fost însoțiți de polițiști și jandarmi, studenții au participat la ceremonia de absolvire.

Studentă: ”În ceea ce privește cei trei ani de studenție, au fost cei mai frumoși, am încheiat multe relații cu colegii, relația studenți-profesori a fost destul de frumoasă”.

Șefii de promoție de la fiecare facultate și-au luat la revedere de la colegi și profesori, după care au avut parte de un concert special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Explozie de bucurie la primul marș al absolvenților din Suceava, organizat după începutul pandemiei