Antena Meniu Search
x

Video La școală, doar cu șosete albe, negre sau gri. Ce reguli trebuie să respecte elevii Colegiului "Mihai Eminescu" din Iași

Colegiul "Mihai Eminescu" din Iaşi impune elevilor inclusiv culorile şosetelor pe care au voie să le poarte când vin la ore! Astfel, băieţii trebuie să aibă doar şosete albe, negre sau gri, iar dacă au părul lung, acesta nu trebuie să depăşească nivelul gulerului.

de Redactia Observator

la 10.05.2022, 11:00

Vezi și

Un astfel de regulament ar fi fost fatal pentru premierul Canadei. Justin Trudeau este celebru pentru şosetele sale vesele, dar şi pentru faptul că îi place să aibă părul mai lung.

Elevele nu au voie să poarte tocuri mai înalte de şase centimetri

Oricum, nici fetele de la Colegiul Eminescu nu sunt exceptate de la reguli. Au voie să poarte ciorapi sau şosete în aceleaşi culori precum băieţii, însă cămăşile şi fustele trebuie să aibă o anumită lungime.

În plus, nu au voie să poarte tocuri mai înalte de şase centimetri. Iar în privinţa tatuajelor şi piercingurilor, există o singură regulă pentru elevi: să nu fie la vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Educatie » La școală, doar cu șosete albe, negre sau gri. Ce reguli trebuie să respecte elevii Colegiului "Mihai Eminescu" din Iași