Antena Meniu Search
x

Video "Nu am realizat ce se întâmplă. Am fost foarte confuză şi speriată". 20 de persoane dintr-un hotel din centrul Bucureștiului, la un pas de tragedie

Panică în această dimineaţă la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. 20 de persoane, angajaţi şi turişti, au fost la un pas de tragedie, după ce acoperişul clădirii în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Norocul a fost că au simţit la timp miros de fum şi au ieşit rapid din clădire. Hotelul funcţiona fără autorizaţie de securitate la incendiu. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 09.01.2024, 19:28

Vezi și

Turiştii cazaţi la hotelul din zona istorică a Capitalei s-au trezit îngroziţi în miros de fum. Flăcările au izbucnit la şapte dimineaţa de la acoperişul clădirii cu două etaje şi s-au extins rapid. Buimaci de somn, oamenii au fugit să se salveze.

La un pas de tragedie în centrul Bucureștiului

Ana Grigore, reporter Observator: În momentul izbucnirii incendiului, in hotel se aflau 20 de persoane, personal şi turisti. O parte dintre turisti erau străini. Cum au simtit miros de fum, s-au autoevacuat, înainte de sosirea pompierilor. 

Turiști: Nu am realizat ce se întâmplă. Am fost foarte confuză şi speriată.

Pe acelaşi subiect

- Toată lumea e bine, am fugit toţi afară.  

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă cu 8 autospeciale de stingere și două autoscări. Salvatorii s-au luptat cu focul mai bine de o oră. În tot acest timp, traficul din zonă a fost blocat, iar şoferii au fost redirecționați prin pasajul Unirii.

Daniel Vasile, ISU BIF: La sosirea fortelor de intervenite, incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati, cu flacără, degajare foarte mare de fum.

Flăcările au afectat şi o locuinţă învecinată.

Aurelia Voicu, păgubită: La mansardă s-a extins pentru că mansarda este lipită de peretele lor de la etajul trei. Apa îmi curge în casă, în două dintre camere, domnul de aici, proprietar, nu doreste să discute cu nimeni.

Marius Constantinescu, broker asigurări: Proprietarul este obligat să repare prejudiciul. În mod uzual, un proprietar ar trebui să aibe o asigurare pentru proprietatea lui si o asigurare de răspundere pentru terţi, pentru vecini.  

Hotelul funcţionează într-o clădire veche de 100 de ani şi nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu.

Administrator hotel: Important este că nimeni nu a păţit absolut nimic şi că alarma a pornit când trebuia.  

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » "Nu am realizat ce se întâmplă. Am fost foarte confuză şi speriată". 20 de persoane dintr-un hotel din centrul Bucureștiului, la un pas de tragedie