Meniu
Search
x

Provocările învățământului digital, la a patra ediție WEBDIDACTICA

De Redactia Observator la 08.06.2021, 16:13

Trecerea de la învățământul „clasic” la cel online, din cauza pandemiei, a scos la iveală necesitatea unor programe dedicate cadrelor didactice, care să își adapteze și perfecteze metodele de predare.

Un astfel de program este seria de webinare WebDidactica, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dedicate provocărilor învățământului digital.

O nouă ediție WebDidactica va avea loc între 14-18 iunie, iar înscrierile pentru cele trei webinare sunt gratuite. Tot ce au de făcut cadrele didactice este să completeze un formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, până pe data de 13 iunie. Toate cadrele didactice care vor asista la webinare vor primi certificate de participare.

Temele abordate de această dată sunt legate de ”Aplicații, instrumente și platforme educaționale pentru predarea online și mixtă”. Webinarele vor fi susținute de către specialiști de la companiile partenere, respectiv Academia de Inovare și Schimbare prin Educație Fischer Enghlish HUB, Greco România, MGT Educațional și WACOM.

Vor fi prezentate și discutate oportunitățile folosirii diverselor dispozitive digitale, așa cum este tableta grafică sau diverse aplicații destinate învățării digitale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Provocările învățământului digital, la a patra ediție WEBDIDACTICA

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical