Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Surpriză la repartizare licee 2019 în Bucureşti. Cea mai mică medie de admitere este 2.05

În Bucureşti, cea mai mică medie de admitere în liceu este 2.05. Cea mai mare medie la repartizarea computerizată în municipiu a fost în schimb 10. Nu mai puţin de 25 de elevi au obţinut media maximă la admiterea în liceu.

de Redactia Observator

la 12.07.2019 , 08:58

În Bucureşti, cea mai mică medie de admitere în liceu este 2.05 Surpriză la repartizare licee 2019 în Bucureşti. Cea mai mică medie de admitere este 2.05 - Observator.tv

În Bucureşti, cea mai mică medie de admitere în liceu este 2.05. Cea mai mare medie la repartizarea computerizată în municipiu a fost în schimb 10. Nu mai puţin de 25 de elevi au fost repartizaţi la licee cu media maximă.

Potrivit rezultate repartizare în licee 2019, candidatul care a fost admis cu media 2.05 va învăţa în următorii patru ani la Liceul Tehnologic "Dacia", specializarea fiind "Protecţia mediului".

Rezultatele repartizării la liceu au fost publicate astăzi pe admitere.edu.ro și la avizierele unităților de învățământ.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit calendarului de admitere la liceu 2019, absolvenții clasei a VIII-a sunt repartizați vineri, 12 iulie, la licee, în funcție de opțiunile pe care le-au scris în fișele de înscriere.

Pe acelaşi subiect

Rezultatele repartizării computerizate sunt afișate la avizierele liceelor, iar în școlile gimnaziale este publicată lista cu locurile neocupate la liceele din județe.

Actele necesare pentru înscrierea la licee

În perioada 15-18 iulie 2019, absolvenţii depun, la unităţile şcolare la care au fost declaraţi admişi, dosarele de înscriere, cuprinzând actele de studii în original.

Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează pe baza următoarelor acte:

a) cererea de înscriere;

b) cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere;

c) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională – clasa a VIII-a;

d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);

e) fişa medicală.

Candidaţii care, în perioada 15-18 iulie 2019, nu îşi depun dosarele de înscriere, sunt consideraţi retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale. Pe 23 iulie, începe a doua etapă de admitere la liceu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Educaţie » Surpriză la repartizare licee 2019 în Bucureşti. Cea mai mică medie de admitere este 2.05