Antena Meniu Search
x

Video Când s-ar putea întoarce elevii în bănci și în ce condiții? Propunerea din programul de guvernare al premierului desemnat Nicolae Ciucă

Şcolile şi grădiniţele s-ar putea deschide cu prezenţă fizică doar dacă rata de infectare este sub pragul de şase la mie la nivel naţional. Momentan, incidenţa este de zece la mie. Vorbim de o propunere din programul de guvernare al premierului desemnat, Nicolae Ciucă, depus, sâmbătă, în Parlament. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 31.10.2021, 21:18

Vezi și

Dacă incidenţa cumulată la 14 zile este între 3 şi 6 la mia de locuitori, elevii s-ar putea întoarce la şcoală pentru cursuri, dar cu respectarea scenariilor impuse prin ordinul comun al Ministerului Educaţiei şi Sănătăţii. 

Vorbim deocamdată de o propunere din programul Guvernului Ciucă, dar încă nu este nicio decizie finală pentru lunea viitoare când copiii se întorc din vacanţă. 

În acest moment, incidenţa la nivel naţional este de 10 la mia de locuitori, cu cele mai multe cazuri în Bucureşti şi Ilfov. În cazul în care Guvernul nu trece, această propunere rămâne la stadiul de proiect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » Când s-ar putea întoarce elevii în bănci și în ce condiții? Propunerea din programul de guvernare al premierului desemnat Nicolae Ciucă