Antena Meniu Search
x

Simulare Bacalaureat 2022 - calendar. Ce trebuie să ştie elevii de clasa a XII-a

Simulare Bacalaureat 2022 - luni, 28 martie. Începe o săptămână plină de emoţii pentru elevii de liceu aflaţi în ani terminali, care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. Luni are loc simularea probei scrise la Limba şi literatura română, iar marţi vor susţine simularea la proba obligatorie a profilului. Miercuri, se dă simularea BAC pentru proba la alegere a profilului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.03.2022, 17:38

Calendar Simulare Bacalaureat 2022
Calendar Simulare Bacalaureat 2022 - Hepta

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a (seral/frecvenţă redusă) de liceu vor susţine, săptămâna viitoare, simularea examenului de Bacalaureat 2022.

Calendar simulare BAC 2022

Luni are loc proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul simulării examenului de Bacalaureat, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Marţi va avea loc proba obligatorie a profilului, iar miercuri - proba la alegere a profilului şi specializării. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 31 martie probă scrisă la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate pe 14 aprilie.

VEZI AICI: Bacalaureat 2022 - calendarul final al examenului. Când încep înscrierile pentru sesiunea de vară

Pe acelaşi subiect

Bacalaureat 2022. Cum se desfăşoară simularea

Proba va începe la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Rezultatele la simulare se trec în catalog?

Rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog, relatează Agerpres. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

Simulare Evaluarea Naţională 2022

Elevii din clasa a VIII-a de gimnaziu vor susţine simularea Evaluării Naţionale în zilele de 4 aprilie (proba scrisă la Limba şi literatura română) şi 5 aprilie (proba scrisă la Matematică). Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 6 aprilie proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi afişate pe 14 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Educatie » Simulare Bacalaureat 2022 - calendar. Ce trebuie să ştie elevii de clasa a XII-a