Antena Meniu Search
x

Video Reacția Jadei Pinkett-Smith după ce Chris Rock a râs de look-ul ei. Will Smith s-a amuzat iniţial, apoi a mers să îi dea o palmă

Cel mai aşteptat moment al industriei cinematografice, gala Premiilor Oscar ne-a lăsat anul acesta cu multe semne de întrebare. Will Smith a fost distins cu premiul pentru rol principal, dar va rămâne, probabil, în istoria Oscarului pentru un incident despre care se va vorbi cu siguranţă multă vreme. Jane Campion a luat premiul pentru regie pentru pelicula "În ghearele câinilor", iar Jessica Chastain, pe cel pentru rol principal feminin, pentru "Ochii lui Tammy Faye". Marele premiu, cel mai bun film, a revenit peliculei CODA.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 14:33

Vezi și

Oscarul pentru cel mai discutat, criticat sau aplaudat moment, după caz şi după preferinţele fiecăruia, îi aparţine lui Will Smith. Cel mai ciudat moment al galei s-a petrecut înainte de pauză: Will Smith a venit, din public, pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, care făcuse o glumă despre soţia sa.

A fost o aluzie la faptul că actrița este rasă în cap. Vizibil nemulțumită de glumă, Jada Pinkett Smith și-a dat ochii peste cap, iar Will Smith părea inițial amuzat. Ar fi urmat un schimb de cuvinte între cei doi, moment în care Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock, apoi s-a întors la locul lui și i-a transmis de pe scaun să nu mai rostească numele soției sale, folosind un cuvânt vulgar. 

În partea a doua a galei Oscar, Will Smith a urcat din nou pe scenă, de data aceasta pentru primul său Oscar: trofeul celui mai bun actor, pentru "King Richard". Cu lacrimi în ochi, el a cerut iertare pentru gestul său. 

Pe lângă incidentul despre care se va vorbi multă vreme, o surpriză a fost premiul celui mai bun film, decernat pentru CODA, povestea unei femei care este singura persoană cu auz din familia sa. CODA a cucerit încă două premii, pentru scenariu adaptat şi pentru rol secundar masculin, decernat, în premieră, unui actor surdomut: Troy Kotsur. 

Pe acelaşi subiect

La aproape trei decenii după primul său Oscar, cineasta neozeelandeză Jane Campion a cucerit trofeul pentru regie, cu pelicula "În ghearele câinilor". Iar Jessica Chastain a fost distinsă cu premiul pentru rol principal feminin, în filmul "Ochii lui Tammy Faye".

Cătălin Anchidin: Ştii care e partea cea mai amuzantă? Eu m-am uitat la gală, până la momentul cu Will Smith şi Chris Rock a fost destul de anostă, aşa cum ne-a obişnuit. Iar în momentul în care s-a întâmplat a fost o secundă de genul: Ce a fost asta? Părea că totul este regizat până în momentul în care l-am auzit pe Will Smith înjurând în direct la ABC. Chris Rock a făcut o glumă foarte proastă la adresa soţiei.  Îl ştim pe Chris Rock de fiecare dată când vine cu glumiţele lui. De data aceasta a atins şi o coadă sensibilă. Pentru cei care nu ştiu, Jada Smith suferă de o boală care îi provoacă căderea părului şi de aici şi glumiţa a deranjat-o foarte tare. Dacă vă uitaţi pe înregistrare o să vedeţi că îşi dă ochii peste cap după care probabil că este o discuţie între ea şi Will Smith. Partea amuzantă e că Will Smith are o carte în care vorbeşte foarte mult despre terapie şi despre cum poţi să ţii în frâu furia, iar aseară nu i-a ieşit deloc.  A fost deplasat momentul pentru o gală care oricum scârţâia din toate balamalele fiind acuzată de-a lungul timpului de foarte multe lucruri. Acest moment violent este o altă bilă neagră pentru Oscaruri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Reacția Jadei Pinkett-Smith după ce Chris Rock a râs de look-ul ei. Will Smith s-a amuzat iniţial, apoi a mers să îi dea o palmă