Antena Meniu Search
x

Video Cum au sărbătorit Crăciunul vedetele de la Hollywood. Taylor Swift l-a preferat pe noul său iubit în locul petrecerii date de surorile Kardashian

Crăciunul a fost un prilej perfect pentru vedetele de peste Ocean pentru a-şi etala opulenţa. Cap de listă a fost Kim Kardashian, care a avut inclusiv o pârtie cu zăpadă artificială în curtea casei sale din California. Taylor Swift, care tocmai l-a egalat pe Elvis la numărul pieselor situate pe locul 1 în topuri, a preferat să-şi concentreze atenţia asupra noului iubit, un jucător de fotbal american.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 21:10

Vezi și

Surorile Kardashian s-au asigurat că şi în acest an vor avea o petrecere de Crăciun care va deveni virală pe reţelele sociale. 

Starletele au filmat aproape tot, pentru ca internauţii să vadă cum s-au distrat în compania celor mai buni prieten. Iar Kim a insistat să se dea cu sania împreună cu Paris Hilton, pe o mini-pârtie artificială, improvizată în curtea conacului din California.

Cum au sărbătorit Crăciunul vedetele de la Hollywood

De la petrecerea surorilor Kardashian nu au lipsit Anastasia Soare supranumită Regina Sprâncenelor şi fiica acesteia. Seara a fost completată de un spectacol special oferit de cântăreţul şi producătorul de discuri Babyface. 

Pe acelaşi subiect

Absentă de la petrecerea surorilor Kardashian, din cauza unui conflict care a dus la răcirea relaţiilor, Taylor Swift şi-a petrecut primul Crăciun alături de noul său iubit, jucătorul de fotbal american, Travis Kelce. 

Artista a coborât dintr-un cart electric în care se afla alături de Moş Crăciun, pentru a urmări meciul faimosului atlet american. 

Heidi Klumm a ales să-şi petreacă sărbătorilor într-o zonă exotică, aşa că a plecat în Caraibe, împreună cu soţul ei. Au purtat costume asortate, s-au plimbat la bordun unei maşini decapotabilă şi au dansat pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Cum au sărbătorit Crăciunul vedetele de la Hollywood. Taylor Swift l-a preferat pe noul său iubit în locul petrecerii date de surorile Kardashian