Antena Meniu Search
x

Video Documentarul "Harry and Meghan", demontat chiar şi de apropiaţii cuplului. Oficialii britanici cer boicotarea Netflix

Documentarul "Harry and Meghan" e demontat pas cu pas inclusiv de apropiaţii cuplului. În timp ce presa americană continuă să laude curajul celor doi de a vorbi despre traumele pe care le-au căpătat din cauza pretinselor rele tratamente de la Buckingham, sora lui Meghan Markle o acuză pe aceasta că minte. Alte mari tabloide din Marea Britanie dovedesc cum echipa de producţie a serialului a scos imagini din context pentru a susţine acuzaţiile ducilor de Sussex. Un expert în familia regală a Marii Britanii spune, însă, că documentarul nu i-a impresionat prea tare pe membrii familiei.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 21:35

Vezi și

Harry şi Meghan şi-ar putea pierde curând titlurile de duci de Sussex din cauza acuzaţiilor pe care le-au făcut în cel mai incendiar documentar al anului. Cei doi au devenit complet irelevanţi pentru Marea Britanie, a spus ministrul Muncii de la Londra, care a îndemnat ţara să boicoteze Netflix. Chiar şi Samantha Markle, sora vitregă a ducesei, o pune la colţ pe Meghan.

Criticii ridică semne de întrebare legate de fotografiile personale pe care ducii de Sussex le prezintă în serial

Samantha Markle: În primul rând, nu îl pot numi documentar, corect poate fi numit un eşec total. Atât de multe minciuni au fost aruncate.

Între timp, criticii ridică semne de întrebare legate de fotografiile şi filmările personale pe care ducii de Sussex le prezintă în serial. De exemplu, o poză care ar trebui să arate cum Harry şi Meghan au fost agasaţi de paparazzi, ar fi doar un instantaneu de la un eveniment la care nu au fost deranjaţi deloc de presă, scriu internauţii.

Alte voci susţin că este de fapt o poză cu paparazzi care l-au surprins pe avocatul fostului preşedinte american Trump şi nu ar avea nicio legătură cu familia regală britanică. Sunt dubii şi în cazul unei fotografii care ar fi, de fapt, o amintire a ducelui de Sussex de la fosta sa iubită, Chelsy Davey.  Următoarele trei episoade sunt programate joia viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Documentarul "Harry and Meghan", demontat chiar şi de apropiaţii cuplului. Oficialii britanici cer boicotarea Netflix