Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de la Cannes. Mădălina Ghenea a furat toate privirile: cum şi-a făcut apariţia românca

Româncele fac senzaţie la Cannes. Mădălina Ghenea a fost recunoscută drept unul din influencerii momentului şi a avut o apariţie electrizantă pe Croazetă. Iar Catrinel Menghia a venit pe Riviera Franceză pentru o spectaculoasă şedinţă foto pentru coperta Vogue. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 21.05.2022, 02:37

Vezi și

Mădălina Ghenea a fost răsplătită cu un important premiu la "World Influencers and Bloggers Awards". Şi-a revendicat distincţia îmbrăcată într-o rochie de un verde smarald, semnată de designerul Zuhair Murad, iar apariţia a fost apreciată chiar şi de cei mai exigenţi critici.

Mădălina Ghenea, mesaj pentru românce la Cannes

Vedeta din "The House of Gucci" a avut un mesaj de susținere pentru Ucraina și le-a mulțumit public prietenelelor ei din această țară: "Acest premiu este pentru fetele mele, pentru femei în general, care reuşesc să fie nişte mame pline de farmec, în timp ce apar ca adevărate profesioniste, în timp ce se confruntă cu războiul, cu pierderea şi cu durerea".

Evenimentul a avut loc la celebrul Hotel Martinez pe de Coasta de Azur şi a reunit influenceri din toată lumea. Cel mai neobişnuit câştigător al premiului de influencer a fost acordat motanului Stefan, din Ucraina. Cel care a avut onoarea să se cunoacă cel mai bine cu Stefan a fost chiar tiktoker-ul Khaby Lame.  

Festivalul de la Cannes. Surpriza pregătită de Kylie Minogue

Tot la Cannes, legendara Kylie Minogue a lansat un remix surpriză pentru fanii ei din întreaga lume, al hitului "Can't Get You Out Of My Head".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Festivalul de la Cannes. Mădălina Ghenea a furat toate privirile: cum şi-a făcut apariţia românca