Antena Meniu Search
x

Video Mesajele artiştilor care vor cânta la prima ediţie a Festivalului Saga. Peste 50 de artişti vor concerta, în Capitală, la mijlocul lunii septembrie

În al doilea weekend din septembrie are loc prima ediţie a festivalului Saga. Allan Walker, Clean Bandit, John Newman, Don Diablo sau Tiesto sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca pe scenele festivalului. În aşteptarea lor, avem însă câteva mesaje de la artişti. Cât să ne ţină în priză peste vară.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.06.2021, 14:46

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bună! Sunt Allan Walker şi voi cânta la SAGA în septembrie, la Bucureşti. De-abia aştept, sper să vă văd pe toţi acolo!

Bună, dragilor! Sunt Amelie Lens şi bucur să vă anunţ că voi cânta pentru prima data în România, la SAGA.

În 2006 a ajuns pentru prima oară la noi în ţară cel care a pus acum bazele festivalului. Şi tot atunci a prins contur şi ideea. Căci viaţa de noapte a românilor l-a inspirat pe Allan. Bucureştiul este un oraş viu, vesel, fascinant, un oraş al distracţiei. Şi merită să aibă parte de cât mai multă.  Aşa că Saga din acest an este doar prima ediţie. Şi va fi una de neuitat, aşa sună promisiunea.

Allan Hardenberg, CEO ALDA: Vineri, când se vor deschide porţile şi fanii vor intra. Acel moment va fi pentru mulţi oameni emoţionant. 

Bucureşti, suntem Miriam şi Olivia de la Nervo! Suntem foarte entuziasmate! Ne vedem la SAGA Festival, în septembrie! De-abia aşteptăm!

Festivalul va avea loc, mai exact, pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Mesajele artiştilor care vor cânta la prima ediţie a Festivalului Saga. Peste 50 de artişti vor concerta, în Capitală, la mijlocul lunii septembrie